Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα Φιλαδέλφεια: Ο δολοφόνος του 29χρονου Μιχάλη δεν ήρθε σε μάχη σώμα με σώμα μαζί του - Η νέα εκτίμηση

Νέα Φιλαδέλφεια: Ο δολοφόνος του 29χρονο...

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει νέα ντοκουμέντα με τη δράση των χούλιγκαν, οι οποίοι κινήθηκαν, όπως φαίνεται και από νέα βίντεο, σαν στρατιωτική ομάδα

Εντείνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου του Μιχάλη Κατσουρή από Κροάτες χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειαα, καθώς μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή του 29χρονου.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει νέα ντοκουμέντα με τη δράση των χούλιγκαν, οι οποίοι κινήθηκαν, όπως φαίνεται και από νέα βίντεο, σαν στρατιωτική ομάδα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Mega.

«Έγιναν τραγικά λάθη. Η ΕΛΑΣ είναι ένας αποτελεσματικός οργανισμός, αλλά αδικήθηκε από πρόσωπα που έκαναν λάθη και γι’ αυτό γίνεται μια ΕΔΕ και πολλές καρατομήσεις», ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ο ίδιος σημείωσε ότι είναι λογικό να συμβούν κρίσεις προσωπικού σε ανώτατο επίπεδο, αφού τις καρατομήσεις ακολουθούν κενές θέσεις που θα πρέπει να αναπληρωθούν.

Διαβάστε στο sportin.gr

Ο δράστης «δεν είχε έρθει σε μάχη σώμα σε σώμα με τον 29χρονο»

Σε ό,τι αφορά την πορεία των ερευνών, ο ίδιος σημείωσε ότι βρίσκονται προς διερεύνηση τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο. 

Τέλος, ο κ. Καλλιακμάνης υποστήριξε ότι προφανώς αυτός που έριξε τη μαχαιριά δεν είχε έρθει σε μάχη σώμα με σώμα με τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή:

«Από τις κάμερες φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της σύρραξης κάποιοι πλησίασαν και χτύπησαν τον δολοφονημένο Μιχάλη. Προσπαθούμε από τα στίγματα να δούμε ποιοι τον πλησίασαν, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Φαίνεται ότι αυτός που έριξε τη μαχαιριά δεν είχε έρθει σε μάχη σώμα με σώμα με τον Μιχάλη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις