Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ώρα Πατρών: Αμέριμνη για τη "Μέριμνα" η Δημοτική Αρχή Πελετίδη;

Ώρα Πατρών: Αμέριμνη για τη "Μέριμν...

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης

Στην κατάσταση που επικρατεί τελευταία στο θεραπευτικό κέντρο Θεραπευτικό Κέντρο Η Μέριμνα στην Πάτρα αναφέρεται με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Ώρα Πατρών η οποία υποστηρίζει οτι το θέμα δεν συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο με ευθύνη της δημοτικής αρχής.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Η κατάσταση στην Μέριμνα είναι τεταμένη εδώ και καιρό λόγω διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα, όπου ο Δήμος Πατρέων ορίζει τα τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. .
Όπως είδε το φως της δημοσιότητας "υπήρξε επεισόδιο όπου μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, της Δημοτικής παράταξης Πελετίδη, βιαιοπράγησε, χαστούκισε υπάλληλο του Ιδρύματος".
Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, στο χώρο κλήθηκε η αστυνομία και η δράστης προσπάθησε να απομακρυνθεί με το δίτροχο του συζύγου της.
Κατέληξαν στο τμήμα και ο δεχθείς την επίθεση εργαζόμενος δε θέλησε να προχωρήσει στη διαδικασία αυτοφώρου προκειμένου να μη στέρησει στο παιδί με αναπηρία τη μητέρα του.
Φαίνεται όμως, ότι προτίθεται να καταθέσει μήνυση σε βάρος της όπως ανέφερε ο πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου κ.Δημητρακόπουλος που συνόδευσε τον εργαζόμενο στο νοσοκομείο.
Ρωτάμε τον κ. Δήμαρχο αν όλα τα ανωτέρω που είδαν την δημοσιότητα είναι αληθή;
Αν είναι αληθή καταδικάζει το γεγονός και τι μέτρα σκέφτεται να πάρει για το μέλος της παράταξής του;
Γιατί δε συζητήθηκε στο Δημοτικό συμβούλιο το έγγραφο που είχε αποστείλει από 17/7/23 το έγγραφο του διοικητικού Συμβουλίου, καθώς το πρόβλημα εντοπίζεται στην καθυστέρηση της καταβολής της μισθοδοσίας του προσωπικού;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις