Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτιά Διακοπτό: Ελαφρώς καλύτερη εικόνα - Συνεχείς ρίψεις από εναέρια μέσα

Φωτιά Διακοπτό: Ελαφρώς καλύτερη εικόνα ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση στο μέτωπο της φωτιάς που ξέσπασε χθες το μεσημέρι στο ύψος του Ελαιώνα και γρήγορα εξαπλώθηκε ραγδαία προς ανατολικά, λόγω των ισχυρών δυτικών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Από τα ξημερώματα εναέρια μέσα έχουν ριχτεί ξανά στη μάχη μαζί με ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, περίπου 100 πυροσβέστες με 35 οχήματα και πλήθος εθελοντών, προκειμένου να σβήσουν την φωτιά, η οποία χθες το βράδυ απείλησε το χωριό Τράπεζα και οδήγησε τις αρχές στο να ζητήσουν προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων, όπως και στον οικισμό Κάστρο Διακοπτού, κοντά στο Καθολικό.

Όπως αναφέρει ο filodimos, ανυπολόγιστη πάντως είναι η περιβαλλοντική καταστροφή σε περιοχή που είχε καεί ξανά το 1998 και το 2007.

Το κινητό επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής με επικεφαλής τον υποστράτηγο κ. Νίκο Ρουμελιώτη βρίσκεται στον χώρο του 5x5 στο Διακοπτό, όπου όλη νύχτα συντονιζόταν με τον καλύτερο τρόπο η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς. Από νωρίς το πρωί είναι εκεί ξανά ο δήμαρχος Αιγιαλείας με τους συνεργάτες του, ενώ μηχανήματα και οχήματα της Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας και Δήμου επεμβαίνουν διαρκώς όπου χρειάζεται.

 

φωτογραφία filodimos.gr

φωτογραφία filodimos.gr

Συγκλονιστικές ήταν οι εικόνες , όπου φαίνονται οι φλόγες να έχουν εξαπλωθεί .

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις