Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

'Αννα Μαστοράκου: Στον Νεκτάριο Φαρμάκη με τις ομάδες ρομποτικής της Πάτρας που προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Ρομποτικής

'Αννα Μαστοράκου:  Στον Νεκτάριο Φαρμάκη...

Τους μικρούς αθλητές της Ρομποτικής συνόδευσε ο επικεφαλής της WRO Ιωάννης Σομαλακίδης

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη  , Άννα Μαστοράκου επισκέφθηκε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μαζί με τις ομάδες ρομποτικής της Πάτρας που προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Ρομποτικής, οι οποίοι θα γίνουν φέτος στον Παναμά.

Τους μικρούς αθλητές της Ρομποτικής συνόδευσε ο επικεφαλής της WRO Ιωάννης Σομαλακίδης, την ομάδα Team Word Happiness που αποτελείται από παιδιά Δημοτικού ο προπονητής τους Ανέστης Δοβός και την ομάδα Smart Birds που αποτελείται από μαθητές Γυμνασίου ο προπονητής τους Πάνος Βέρρας.

Ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης άκουσε με προσοχή τα επιτεύγματα των μαθητών και την προσπάθεια που καταβάλλουν για να καλύψουν τα έξοδα του ταξιδιού στον Παναμά, που ανέρχονται σε 7.000 ευρώ για κάθε ομάδα. Ζητήθηκαν λύσεις και προτάσεις προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται, γιατί η Περιφέρεια δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει ταξίδια στο εξωτερικό.

Αναφέρθηκε επίσης ότι σχεδιάζεται Μεσογειακή Ολυμπιάδα Ρομποτικής και προτάθηκε να διεκδικήσει η Πάτρα την ανάληψή της με προσέλευση, μάλιστα, 16 έως 18 χωρών της Μεσογείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις