Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ερμηνείες που ξεχώρισαν αλλά δεν μπόρεσαν να προταθούν στα φετινά βραβεία Έμμυ

Ερμηνείες που ξεχώρισαν αλλά δεν μπόρεσα...

Ανάμεσα τους είναι αυτές του Zahn McClarnon για το «Dark Winds», της Bel Powley για το «A Small Light» & του Keegan Michael-Key για το «Schmigadoon!»

Oι υποψηφιότητες για τα 75α Βραβεία Έμμυ - 75th Primetime Emmy Awards που είναι τα λεγόμενα τηλεοπτικά Όσκαρ ανακοινώθηκαν και πάντα έχει ενδιαφέρον ποιοι έμειναν εκτός. Οι σειρές «Succession», «The Last of Us», «The White Lotus» και «Ted Lasso» συγκέντρωσαν τις περισσότερες υποψηφιότητες ενώ μεταξύ των ηθοποιών που ξεχώρισαν και «τσίμπησαν» υποψηφιότητα είναι σύμφωνα με το www.hollywoodreporter.com, ο Pedro Pascal για το «The Last of Us», ο Jeremy Strong για το «Succession», και οι Quinta Brunson για το «Abbott Elementary» και Jenna Ortega για το «Wednesday».

Αξιοσημείωτοι αποκλεισμοί - snubs ήδη θεωρούνται του βετεράνου σταρ Harrison Ford για τα «Shrinking» και «1923», της Elizabeth Olsen που δεν μπόρεσε να προταθεί για το «Love & Death», της Selena Gomez και του Steve Martin για τους ρόλους τους στο «Only Murders in the Building», της Sarah Goldberg για το «Barry», ενώ & η επιτυχημένη σειρά γουέστερν «Yellowstone» έμεινε εκτός νυμφώνος την ίδια ώρα που τα «Welcome to Chippendales» και «Jury Duty» έκαναν την έκπληξη με 5 και 4 υποψηφιότητες αντίστοιχα.

Στο σάιτ vulture.com, είδαμε μία ενδιαφέρουσα ανάρτηση για 15 ερμηνείες που άξιζαν την προσοχή και την επισήμανση με υποψηφιότητα από τα Emmy αλλά εν τέλει αγνοήθηκαν. Ανάμεσα τους είναι η θρυλική ηθοποιός Carol Burnett για το «Better Call Saul», ο αφροαμερικανός ηθοποιός Mike Colter για το «Evil», η νεαρή Devery Jacobs για το «Reservation Dog», ο Diego Luna για τη σειρά επιστημονικής φαντασίας «Andor», ο Τζέιμς Μάρσντεν για το «Jury Duty», ο υπέροχος Zahn McClarnon για το «Dark Winds» όπου μάλιστα εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Ρόμπερτ Ρέντφορντ και George R.R. Martin, ο Keegan Michael-Key για το «Schmigadoon!» του Apple+, η υπέροχη Bel Powley για το «A Small Light», ο Alexander Skarsgård στο «Succession», η Σουηδή ηθοποιός Alicia Vikander για το «Irma Vep», κ.α.

Η απονομή των φετινών βραβείων Έμμυ είναι προγραμματισμένη για τις 18 Σεπτεμβρίου 2023 εφόσον βέβαια όλα είναι κανονικά & πάλι καθώς μετά τους σεναριογράφους ξεκίνησαν απεργία και οι ηθοποιοί στην Αμερική. Να προσθέσουμε πως με το που ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα τηλεοπτικά βραβεία Emmy 2023 αδιαμφισβήτητος νικητής αναδείχθηκε το «Succession» με 27 υποψηφιότητες στο σύνολο!

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight