Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: «Με χτύπησαν επειδή ανέβηκα σε μία καρέκλα» – Τι υποστηρίζει ο Βρετανός τουρίστας για τον ξυλοδαρμό του στον Λαγανά

Ζάκυνθος: «Με χτύπησαν επειδή ανέβηκα σε...

Όλα όσα περιγράφει

Σοκ και αποτροπιασμό προκάλεσαν οι εικόνες από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός τουρίστα σε μπαρ στον Λαγανά Ζακύνθου από τους πορτιέρηδες ενός κλαμπ.

Για την επίθεση δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες ωστόσο, ο 18χρονος Τζέιμς από το Μίντλεσμπρο μίλησε στη MailOnline και έδειξε για πρώτη φορά φωτογραφίες από τα τραύματα που απέκτησε εξαιτίας του άγριου ξυλοδαρμού του.

Όπως είπε έχει δύο μαυρισμένα μάτια, ένα πρησμένο σαγόνι, καρούμπαλα στο κεφάλι, χτύπημα στο χείλος και ένα κόψιμο στο γόνατο. Στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μία ημέρα μετά την επίθεση διακρίνεται ο 18χρονος με δύο μαυρισμένα μάτια και ένα τραυματισμένο χείλος.

Το άρθρο της Daily Mail αναφέρεται και σε ελληνικά δημοσιεύματα, τα οποία όπως υποστηρίζει έχουν αναφορές σε κάποια ανώνυμη πηγή και ισχυρίζονται ότι οι πορτιέρηδες του κλαμπ επιτέθηκαν στον νεαρό Βρετανό επειδή χτύπησε με ένα μπουκάλι μία κοπέλα στις 7 Ιουλίου.

Τον χτύπησαν επειδή ανέβηκε σε μία καρέκλα για να βγάλει μία selfie
Ωστόσο, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο 18χρονος, ο ξυλοδαρμός έγινε τρεις ημέρες νωρίτερα στις 4 Ιουλίου και ο ίδιος δεν χτύπησε κάποιο κορίτσι.  Σύμφωνα με τον Τζέιμς η αιτία του άγριου ξυλοδαρμού ήταν επειδή ανέβηκε σε μία καρέκλα για να βγάλει μία selfie με τους φίλους του προτού χορέψει εκεί για 10 δευτερόλεπτα.

Στη συνέχεια όπως καταγγέλλει ο 18χρονος, ένας από τους πορτιέρηδες του μαγαζιού τον άρπαξε από το μπράτσο και προσπάθησε να τον κατεβάσει από την καρέκλα, ωστόσο όταν ο Τζέιμς αντιστάθηκε ο εργαζόμενος εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε στη συνέχεια με τους υπόλοιπους μπράβους.

«Καθόμουν μαζί με τους φίλους μου στο πίσω μέρος του κλαμπ και υπήρχαν και άλλα άτομα που κάθονταν γύρω μας. Βγάλαμε μία selfie με τη μεγάλη ομάδα μας και στη συνέχεια πήδηξα στην καρέκλα για να βγάλω μία φωτογραφία και χόρεψα πάνω στην καρέκλα για 10 δευτερόλεπτα. Ο πορτιέρης μου άρπαξε το μπράτσο για να με κατεβάσει. Τράβηξα πίσω το μπράτσο μου πριν μου πει ‘κατέβα’», είπε αρχικά περιγράφοντας την επίθεση που δέχθηκε.

«Κατέβηκα αμέσως, αλλά δεν πιστεύω ότι του άρεσε το γεγονός ότι ήμουν αρκετά δυνατός για να τραβήξω πίσω το μπράτσο μου. Ο πορτιέρης έφυγε και επέστρεψε μερικά δευτερόλεπτα αργότερα με τους υπόλοιπους πορτιέρηδες που φαίνονται στο βίντεο, με έβγαλαν έξω και άρχισαν να με χτυπάνε», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις