Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο σχεδιαστής Ralph Lauren επιστρέφει στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Ο σχεδιαστής Ralph Lauren επιστρέφει στη...

Σκοπεύει να διοργανώσει μία γυναικεία επίδειξη μόδας στις 8 Σεπτεμβρίου 2023, χωρίς να έχει κάνει αποκαλύψεις για την ακριβή τοποθεσία

Ο σπουδαίος Αμερικανός σχεδιαστής μόδας Ραλφ Λόρεν που τα ρούχα και αξεσουάρ του αποτελούν ένα από τα πλέον πανίσχυρα brand διεθνώς, επιστρέφει στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο 83χρονος σήμερα Αμερικανός σχεδιαστής σκοπεύει να διοργανώσει γυναικεία επίδειξη μόδας στις 8 Σεπτεμβρίου, χωρίς να έχει κάνει αποκαλύψεις για την ακριβή τοποθεσία. Επίσης, δεν γνωστοποιήθηκε αν στην επίδειξη θα παρουσιαστούν και ανδρικά ρούχα.

Εξάλλου ο Λόρεν φημίζεται και για τα ανδρικά, κομψότατα ρούχα του, αρκεί να θυμηθούμε τα κοστούμια που είχε φτιάξει και φόρεσε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ το 1974 στην θρυλική ταινία «Ο Υπέροχος Γκάτσμπι» του Τζακ Κλέιτον.

Η τελευταία φορά που ο Ραλφ Λόρεν -Ralph Lauren διοργάνωσε επίδειξη κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης ήταν στις 7 Σεπτεμβρίου 2019, όταν ως σκηνικό δημιούργησε το Ralph's Club, ένα βραδινό κλαμπ στη Γουόλ Στριτ 48, όπου ως ερμηνεύτρια - έκπληξη η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ζανέλ Μονά - Janelle Monae ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε κλασικές επιτυχίες. Ο Ραλφ Λόρεν είναι από τους πλέον επιτυχημένους σχεδιαστές μόδας, φιλάνθρωπος και επιχειρηματίας, γνωστός για την εταιρεία Ralph Lauren, μια παγκόσμια επιχείρηση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Έγινε γνωστός και για τη συλλογή του από σπάνια αυτοκίνητα, μερικά από τα οποία έχουν εκτεθεί σε μουσεία. Έχει γεννηθεί στις 14 Οκτωβρίου 1939 στο Μπρονξ της Νέα Υόρκης, ωστόσο δηλώνει λάτρης και της Αμερικάνικης υπαίθρου.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight