Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αυτή η νύχτα μένει: H τελευταία σκηνή και η διπλή τραγωδία

Αυτή η νύχτα μένει: H τελευταία σκηνή κα...

«Ο θάνατος δεν είναι το τέλος»

Με διπλή τραγωδία θα κλείσει το «Αυτή η νύχτα μένει» στο τελευταίο επεισόδιο της Πέμπτης (6/7) και με την αναμενόμενη τελευταία κόντρα του Χρήστου και του Στρατή και η μνήμη των τηλεθεατών θα γυρίσει στο 1995 και στην κορυφαία σκηνή μεταξύ του Μηνά Χατζησάββα και του Γιάννη Μπέζου από τη σειρά του Mega «Απών».

Για τα μάτια της Ελένης που υποδυόταν τότε η Θέμις Μπαζάκα , ο Μηνάς Χατζησάββας ως Σήφης και ο Γιάννης Μπέζος ως Στάθης, είχαν μία μοιραία σύγκρουση το 1995 στη σειρά «Απών» με το αυτοκίνητο να πέφτει στον γκρεμό και να βρίσκουν τραγικό θάνατο και οι δύο.

 Τότε είχε ακουστεί η περίφημη φράση που κρατήθηκε για πολλά χρόνια ως viral. Ο Σήφης είχε χωρίσει τη γυναίκα του και ο καλύτερός του φίλος ο Στάθης, την είχε ερωτευτεί παράφορα. Η δική του απουσία είχε παίξει ρόλο στο να έρθουν κοντά.

Για μία γυναίκα, τη Μαρίνα και ο Χρήστος με τον Στρατή στο «Αυτή η νύχτα μένει» δημιούργησαν μία παρόμοια κόντρα. Και ήρθε η ώρα στο τελευταίο επεισόδιο να αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον για τελευταία φορά.
Με την πίεση της δικαιοσύνης για τις παρανομίες του να οδηγούν τον Χρήστο στην απόγνωση, αλλά και με την αποκάλυψη της αγαπημένης του Βάσως πως είναι η χαμένη αδελφή του Στρατή, θα φτάσουμε στην διπλή τραγωδία, που θα μοιάζει αρκετά με το «Ήσουν απών Σήφη».

Ο Στρατής ο οποίος έχει κλείσει το «Όνειρο» και έχει χάσει τη Ζέτα θα ζει απομονωμένος μέχρι την ημέρα που ο Χρήστος θα του ζητήσει να λύσουν τις διαφορές τους. Αιματοβαμμένη θα είναι αυτή η συνάντηση και τα τελευταία spoilers μιλούν για διπλή τραγωδία. Θάνατος δηλαδή και για τους δύο με ένα αυτοκίνητο.

Ο Γιάννης Στάνκογλου στην ανάρτησή του έχει μία φωτογραφία του με τον Βασίλη Μπισμπίκη γράφοντας προφητικά: «Ο θάνατος δεν είναι το τέλος».

Ελάχιστα από τα ζευγάρια στη σειρά θα καταλήξουν ευτυχισμένα. Ο Άλκης με την Εύα είναι ένα από αυτά, οι οποίοι φεύγουν μακριά από το Αγρίνιο. Όπως ο Πόντικας με την Μυρτώ (ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της σειράς).

Όμως με απώλειες, αλλά τελικά μαζί, θα καταλήξουν ο Γιώργης και η Νίτσα. Αν υπήρχαν τηλεοπτικά βραβεία φέτος, θα έπρεπε να πάρουν το πρώτο για τις ερμηνείες τους ο Γιάννης Τσορτέκης και η Κόρα Καρβούνη.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight