Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κως: Ο 32χρονος έψαχνε στο διαδίκτυο «πώς εξαφανίζεις ένα πτώμα» και έβλεπε βίντεο με βιασμούς

Κως: Ο 32χρονος έψαχνε στο διαδίκτυο «πώ...

Προσωρινά κρατούμενος ο 32χρονος

Τρεις ώρες διήρκησε η απολογία του 32χρονου κατηγορούμενου από το Μπαγκλαντές ο οποίος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για τον βιασμό και τη δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες για αρπαγή, βιασμό και ανθρωποκτονία αλλά τα στοιχεία εις βάρος του φαίνεται πλέον να είναι συντριπτικά, καθώς από το κινητό του που κατασχέθηκε από τις Αρχές, φαίνεται να έχουν βρεθεί ενοχοποιητικά στοιχεία.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, παρά την προσπάθεια που έκανε ο 32χρονος να σβήσει τα ψηφιακή του ίχνη, τα εγκληματολογικά εργαστήρια κατάφεραν να ανακτήσουν μέρος αυτών και τα όσα βρήκαν είναι τρομακτικά. Το πρώτο εύρημα ήταν τα μηνύματα προς την αδερφή του, στα οποία φαίνεται να της έλεγε ότι έχει κάνει "κάτι φριχτό", με την ίδια να τον συμβουλεύει να πάει στην αστυνομία.

Αυτό που σοκάρει όμως είναι το γεγονός πως ο 32χρονος, το βράδυ της δολοφονίας της 27χρονης, έψαχνε βίντεο στο YouTube για το πώς θα μπορούσε να εξαφανίσει ένα πτώμα. Μάλιστα, από την έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε ότι το βίντεο που παρακολούθησε, έδειχνε βήμα βήμα όσα ο ίδιος έκανε μετά τη δολοφονία, στην προσπάθεια του να κρύψει το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

 Έβλεπε βίντεο με βιασμούς

Επιπλέον στοιχείο που βρήκαν οι αστυνομικοί, είναι ότι ο κρατούμενος πλέον κατηγορούμενος δολοφόνος, μια ημέρα πριν το έγκλημα, έβλεπε στο διαδίκτυο βίντεο με βιασμούς γυναικών. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία, φαίνεται ότι αναζητούσε βίντεο με βιασμούς γυναικών στη ζούγκλα.

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον 32χρονο

Επίσης, βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας αποδεικνύει (και αυτό) πως ο Μπαγκλαντεσιανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Αναστάζια στην Κω, φεύγει μαζί της για το σπίτι του, με το μηχανάκι του. Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο που σφίγγει τον κλοιό γύρω από τον 32χρονο, ο οποίος έχει πέσει στις καταθέσεις του σε πάρα πολλές αντιφάσεις.

Όπως αποκάλυψε ο Alpha, στο βίντεο απεικονίζεται η Αναστάζια έξω από μίνι μάρκετ. Έχοντας ψωνίσει μερικά πράγματα, κάθεται μόνη της σε ένα πεζούλι και στη συνέχεια συναντά μια παρέα Πακιστανών. Αμέσως μετά έχει μια σύντομη συνομιλία με τον κατηγορούμενο. Όπως φαίνεται στο βίντεο, η Αναστάζια και ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές φεύγουν μαζί. Λίγο μετά ανεβαίνει στη μηχανή του και φεύγουν για το σπίτι του, στρίβοντας αριστερά.

Βίντεο που φεύγουν μαζί από το σπίτι του
Υπάρχει μάλιστα κι άλλο βίντεο, που εντόπισαν οι αστυνομικοί, στο οποίο φαίνεται ότι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές και η 27χρονη από την Πολωνία βγαίνουν από το σπίτι μαζί πριν από το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βίντεο προέρχεται όχι από την κάμερα που βρίσκεται απέναντι από την οικία του 32χρονου, αλλά διαφορετική, στην οποία εμφανίζονται και οι δύο σε μηχανάκι να περνάνε μπροστά από το σπίτι. Ο 32χρονος και η Αναστάζια σταματάνε περίπου 400 μ. πιο μακριά, κοντά σε χωράφια, και εκεί χάνεται το στίγμα από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Η ίδια κάμερα δείχνει στην συνέχεια τον 32χρονο να έχει γυρίσει μόνος στο σπίτι, όπου ήταν εμφανώς αναστατωμένος και έψανχε αγωνιωδώς διάφορα πράγματα. Θεωρείται ότι μπορεί να ψάχνει σακούλες ή κάτι άλλο που θα τον βοηθούσε να μεταφέρει το άψυχο σώμα της 27χρονης, μετά την δολοφονία της.

Προσωρινά κρατούμενος ο 32χρονος

Νωρίτερα στην ημέρα, ο 32χρονος κατηγορούμενος από το Μπαγκλαντές για τον βιασμό και τη δολοφονία της 27χρονης Πολωνής Αναστάζια στο νησί της Κω, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά την απόλογία του, που διήρκεσε τρεις ώρες στην ανακρίτρια Κω, ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τις κατηγορίες για αρπαγή, βιασμό και ανθρωποκτονία.

Ο προσωρινά κρατούμενος Μπαγκλαντεσιανός θα οδηγηθεί αύριο σε κατάστημα κράτησης.

 Έπεσε σε αντιφάσεις στους αστυνομικούς

Αξίζει να σημειωσουμε ότι ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός έπεσε από την πρώτη στιγμή σε αντιφάσεις και επέμενε πως δεν είχε σχέση με το έγκλημα. Το τελευταίο καθοριστικό στοιχείο που προστίθεται στο θρίλερ της δολοφονίας της 27χρονης προήλθε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας και αφορά ένα μήνυμα που έστειλε ο 32χρονος σε ομοεθνείς του στην Ιταλία.

"Έκανα κάτι φρικτό και πρέπει να φύγω από την Ελλάδα" έγραφε, μεταξύ άλλων, ο 32χρονος σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha. Τα μηνύματα και οι επικοινωνίες είχαν γίνει μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 18 Ιουνίου έως και τις 04:30 τα ξημερώματα της Τρίτης 19 Ιουνίου.

Tο πρωί της Τρίτης, 13 Ιουνίου, έχει καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας να πηγαίνει σε κατάστημα ανταλλακτήριο και να κάνει ανάληψη χρημάτων. Εκεί ρώτησε αν μπορούσε να βγάλει εισιτήριο, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. Αργότερα, όμως, πήγε σε ταξιδιωτικό γραφείο όπου έβγαλε εισιτήριο για Ιταλία. Για αυτή την κίνηση δεν ενημέρωσε κανέναν. Ούτε καν τον Πακιστανό συγκάτοικό του.

Στους αστυνομικούς έλεγε πως δέχτηκε πρόταση για δουλειά και την αποδέχτηκε επειδή το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργος. Οι αξιωματικοί κράτησαν την απάντησή του και περίμεναν την ανάλυση από το κινητό του τηλέφωνο.

"Είχε κόψει κάποια από τα δάχτυλα της Αναστάζια"

Υπενθυμίζεται πως μιλώντας στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ" με την Αγγελική Νικολούλη, ο απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛΑΣ Γιάννης Κατσιαμάκας ανέφερε πως ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για τη δολοφονία της Αναστάζια, είχε κόψει κάποια από τα δάχτυλα του θύματος προκειμένου να σβήσει τα αποτυπώματα και να κάνει πιο δύσκολη την ταυτοποίηση της σορού.

 "Ο φερόμενος ως δράστης φρόντισε να διαγράψει από το κινητό του όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία. Από την ανάκτηση δεδομένων που έγινε στα εγκληματικά εργαστήρια προέκυψε ότι είχε κάνει αναζήτηση στη Google πώς να σβήσεις ίχνη από πτώμα", είπε ο κ. Κατσιαμάκας και πρόσθεσε:

"Τι έψαχνε δηλαδή; Να βρει τρόπο να εξαφανίσει τα ίχνη του πάνω στη νεκρή κοπέλα ή να ταυτοποιηθεί (η σορός της) όσο πιο δύσκολα γίνεται. Είχε κόψει από ένα δάχτυλο σε κάθε χέρι. Αυτό είναι σοκαριστικό".

Πηγή:thetoc

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις