Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με νέα «όπλα» επιστρέφει στην Κω ο Πολωνός ντετέκτιβ για τη δολοφονία της Αναστάζια

Με νέα «όπλα» επιστρέφει στην Κω ο Πολων...

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του χθες Τετάρτη

Παραμένουν τα άλυτα μυστήρια γύρω από τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

«Το Σάββατο ίσως επιστρέψω στην Ελλάδα» λέει ο Dawid Burzacki, ο Πολωνός ιδιωτικός αστυνομικός που διορίστηκε από την οικογένεια της αδικοχαμένης Αναστάζια για την εξιχνίαση της υπόθεσης της 27χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές της Κω.

Σε αναμονή για τα ευρήματα από το κινητό και τις εξετάσεις DNA 
Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα για το DNA από τα νύχια της 27χρονης και να ταυτοποιηθεί ο δράστης ή οι δράστες.

Απαντήσεις θα δώσει και το κινητό το οποίο έχει παραδοθεί στην αστυνομία αλλά χωρίς την κάρτα sim . Ακόμη και έτσι όμως θα δώσει στίγμα για το που βρισκόταν η κοπέλα τις μοιραίες ώρες καθώς και τυχόν μηνύματα που μπορεί να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του χθες Τετάρτη. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι αυτή της αρπαγής και προφυλακίστηκε καθώς είναι ύποπτος φυγής. Ενώπιον του Ανακριτή, φέρεται να ανασκεύασε όσα είχε αρχικά υποστηρίξει περί σεξουαλικής επαφής με την νεαρή γυναίκα.

Πλέον ισχυρίζεται πως δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη όταν αυτή πήγε σπίτι του. «Δε συνευρέθηκα ποτέ σεξουαλικά με την 27χρονη. Ήρθε στο σπίτι μου γιατί ήθελε να πάει στην τουαλέτα. Εκεί ήταν και ο Πακιστανός συγκάτοικός μου. Έκατσε για λίγη ώρα και μετά από λίγο την πήγα με το μηχανάκι μου 100 – 200 μέτρα μακριά από μια ταβέρνα στο Μαρμάρι. Εκεί την περίμενε ο σύντροφός της» φέρεται να υποστήριξε.

Η οικογένεια της Αναστάζια είναι συντετριμμένη και θα φτάσει «ως το κόκκαλο» προκειμένου να μάθει ποιος είναι πίσω από την δολοφονία της άτυχης 27χρονης. Καθημερινά ενημερώνονται για την εξέλιξη των ερευνών και ελπίζουν στο να βρεθεί και να τιμωρηθεί άμεσα ο ή οι ένοχοι.

 

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις