Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Κύπελλο ΕΣΚΑ-Η: Την Πέμπτη ο τελικός

Κύπελλο ΕΣΚΑ-Η: Την Πέμπτη ο τελικός

Θα αναμετρηθούν Προφήτης Ηλία/ΠΑΟΚ και ΕΑ Παραλίας

Μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 8.30 το βράδυ στο «Δ. Τόφαλος». Έφτασε η ώρα για τον μεγάλο τελικό του φετινού Κυπέλλου της ΕΣΚΑ-Η ανάμεσα σε Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ και ΕΑ Παραλίας.

Η σχετική ανακοίνωση της Ενωσης: «Από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΣΚΑ-Η,  ανακοινώνεται ότι ο Τελικός του Κυπέλλου 2022-2023 μεταξύ των ομάδων ΑΠΣ ΠΡ. ΗΛΙΑΣ-ΠΑΟΚ – Ε.Α. ΠΑΡΑΛΙΑΣ, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22-06-2023 και ώρα 20.30 στο Κλ. Γυμναστήριο «ΔΗΜ. ΤΟΦΑΛΟΣ». Ραντεβού στο γήπεδο!».

Η ανακοίνωση-κάλεσμα στα σωματεία αναφέρει τα εξής: Σας προσκαλούμε τόσο εσάς , όσο και τις Ακαδημίες σας να παρακολουθήσετε τον Τελικό αγώνα ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΣΚΑ-Η 2022-2023  μεταξύ των ομάδων ΑΠΣ ΠΡ.ΗΛΙΑΣ_ΠΑΟΚ   –  Ε.Α. ΠΑΡΑΛΙΑΣ   Που θα γίνει την ΠΕΜΠΤΗ 22/06/2023 στο Κλ. Γυμναστήριο  Ε.Α.Κ «ΔΗΜ. ΤΟΦΑΛΟΣ» και ώρα 20.30. Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μας,  όλες οι ακαδημίες των σωματείων μελών της ΕΣΚΑ-Η να παρευρεθούν στην ίδια κερκίδα, στέλνοντας ένα μήνυμα προς όλους μας ότι ο αθλητισμός και ιδιαίτερα η καλαθοσφαίριση μας ενώνει, και αφήνουμε εκτός της μπασκετικής οικογένειας και κουλτούρας τους λίγους – ευτυχώς – που θέλουν να αμαυρώνουν το άθλημα που υπηρετούμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports