Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ναυάγιο στην Πύλο από το Εργατικό Κέντρο

Πάτρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ν...

Την Πέμπτη στις 8 το βράδυ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ναυάγιο στην Πύλο θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ στις 8 στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

To Εργατικό Κέντρο σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Φτάνει πια! Για πόσο ακόμα θα βλέπουμε ξεριζωμένους, ολόκληρες οικογένειες και μικρά παιδιά να πνίγονται στο Αιγαίο. Πόσο ακόμη θα μένουμε θεατές στην «κανονικότητα» των χιλιάδων νεκρών και αγνοουμένων στις θάλασσες της Μεσογείου και του Αιγαίου. Η οργή και η θλίψη μας ξεχειλίζουν, η καρδιά μας έχει παγώσει.

Κανείς να μη συμβιβαστεί με το νέο έγκλημα που έχει την υπογραφή των ιμπεριαλιστών και των κυβερνήσεών τους, που εξαπολύουν επεμβάσεις, σκορπούν τον πόλεμο και καταληστεύουν τους λαούς και τις χώρες τους. Όλα αυτά οδηγούν στα εκατομμύρια καραβάνια ξεριζωμένων, διαμορφώνοντας το έδαφος για την ασύδοτη δράση των κυκλωμάτων διακινητών και τα ταξίδια του τρόμου. 

Στο έγκλημα αυτό είναι συνένοχες και όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις που τόσα χρόνια ακολουθούν την πολιτική της έντασης της καταστολής με την Frontex, τους ορατούς και αόρατους φράχτες, τον εγκλωβισμό στα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τις απελάσεις και τις απαράδεκτες λίστες των λεγόμενων "ασφαλών" χωρών. Πάντα μπροστά στο δίλημμα με τα κέρδη των λίγων ή τις ζωές των πολλών, ΕΕ, κυβερνήσεις, κεφάλαιο στοιχίζονται πίσω από τα κέρδη!

Η θλίψη και η οργή για αυτό το νέο έγκλημα να γίνουν τώρα φωνή και αγώνας. Καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό της Πάτρας να μην συνηθίσουμε αυτό το σφαγείο!

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους ξεριζωμένους και διεκδικούμε την ουσιαστική προστασία των δικαιωμάτων τους στο άσυλο, στις χώρες του πραγματικού προορισμού τους, να καταργηθούν όλες οι συμφωνίες και οι νόμοι της καταστολής και του εγκλωβισμού. Απαιτούμε να σταματήσει εδώ και τώρα η εμπλοκή της χώρας μας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και τον πόλεμο.

 ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ!

Όλες και όλοι αύριο Πέμπτη 15 Ιούνη και ώρα 8:00μμ στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις