Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Γ. Παπανδρέου επισκέφθηκε τον Αρχαιολογικό χώρο στη Βούντενη και το Αρχαιολογικό Μουσείο

Ο Γ. Παπανδρέου επισκέφθηκε τον Αρχαιολο...

Η ανακοίνωση

Ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Αχαϊα Γιώργος Παπανδρέου επισκέφθηκε σήμερα τον Αρχαιολογικό χώρο στη Βούντενη και το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας.

Σε σχετική του ανακοίνωση, αναφέρει: 

"Ο Πρώην Πρωθυπουργός και Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, με αφορμή τη διεθνή ημέρα Μουσείου, επισκέφθηκε τον Αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης καθώς και το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας. Περιηγήθηκε στον προϊστορικό οικισμό της Βούντενης και θαύμασε τα σπάνια ευρήματα και το μουσειακό υλικό του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου εξέφρασε την άποψη, πως οι Αρχαιολογικοί χώροι της περιοχής, καθορίζουν επάξια την πολιτιστική ταυτότητα της πόλης. Έδωσε έμφαση στην προβολή του πολιτιστικού πλούτου της περιοχής, με το μουσείο ως απαραίτητο δυναμικό εργαλείο κοινωνικής και αναπτυξιακής εξέλιξης.
Τέλος, τόνισε πως το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας μπορεί να συμβάλει με τον παιδευτικό του ρόλο, με την συμμετοχικότητα και την ενεργή πρόσβαση του πολίτη σε αυτό, στην ανάδειξη της πολιτιστικής και τουριστικής ανάπτυξης της πόλης της Πάτρας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις