Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το έργο στην παραλιακή οδό των Αραχωβιτίκων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης

Το έργο στην παραλιακή οδό των Αραχωβιτί...

Η οδός είχε υποστεί σοβαρές ζημιές από τις θεομηνίες που έπληξαν την περιοχή και κατέστρεψαν το οδόστρωμα στην παραλιακή ζώνη

Η κατασκευή της παραλιακής οδού των Αραχωβιτίκων, είναι ένα ακόμη ιδιαίτερα χρήσιμο έργο, για την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Ρίου, που κατασκευάζει αυτή την περίοδο ο Δήμος Πατρέων, βάσει του σχεδιασμού που έχει γίνει από τη Δημοτική Αρχή.

Η οδός είχε υποστεί σοβαρές ζημιές από τις θεομηνίες που έπληξαν την περιοχή και κατέστρεψαν το οδόστρωμα στην παραλιακή ζώνη, με αποτέλεσμα να καταστεί απαγορευτική η κυκλοφορία.

Το έργο όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, έρχεται να λύσει προβλήματα προστασίας της ακτής για να γίνει η κυκλοφορία στην παραλιακή οδό ανεμπόδιστη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες. 

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 18 Μάη 2023, το μεσημέρι, το έργο, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Ρίου, Ευάγγελο Κατσακούλη, την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αραχωβιτίκων, Σοφία Μητρούλια και τον άμισθο σύμβουλό του, Σωτήρη Κόρρα.

Ο Δήμαρχος κ. Πελετίδης διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών και συνομίλησε με κατοίκους που του δήλωσαν την ικανοποίησή τους για το έργο και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις