Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πώς θα υποδεχθεί φέτος τους λουόμενους η πλαζ

Πάτρα: Πώς θα υποδεχθεί φέτος τους λουόμ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Στις αρχές Ιουνίου οι εργασίες διαμόρφωσης

Στις αρχές του Ιουνίου, θα ξεκινήσουν από τον Δήμο Πατρέων οι εργασίες διαμόρφωσης στην Πλαζ, ώστε να είναι έτοιμος και να παραδοθεί στους λουόμενους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

«Στην Πλαζ θα τοποθετηθούν κατά μήκος της παραλίας, ξύλινα σκίαστρα, ξύλινες μονές καμπίνες – αποδυτήρια για να αλλάζουν οι λουόμενοι, ντουζιέρες αλλά και ξύλινοι πάγκοι» ανέφερε στο thebest.gr o Αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού Έργου Χρήστος Κορδάς.

Επίσης, τόνισε ότι θα υπάρξει παρέμβαση του Δήμου στον αιγιαλό αλλά και στην ακτή προκειμένου να υπάρχει ισορροπία του εδάφους για να διευκολύνεται ο κόσμος που θα επισκέπτεται την παραλία, ενώ θα γίνει και στρώσιμο του δρόμου που λόγω των βροχών του χειμώνα είναι κατεστραμμένος σε κάποια σημεία. Το στρώσιμο, τόσο του αιγιαλού όσο και του δρόμου, όπως είπε ο κ. Κoρδάς, αφορά κατά μήκος την Πλαζ, από το κολυμβητήριο μέχρι και το τέλος στην άλλη πλευρά. "Οι παρεμβάσεις είναι αναγκαίες, για να έχουν ασφαλή πρόσβαση στη θάλασσα οι εκατοντάδες που την επισκέπτονται καθημερινά".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις