Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Πέμπτη ήττα για την Παναχαϊκή, 3-1 στην Καλλιθέα

Πέμπτη ήττα για την Παναχαϊκή, 3-1 στην Καλλιθέα

Προηγήθηκε 1-0

Η Athens Kallithea επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Β' όμιλο στο 65ο πρωτάθλημα Super League 2, καθώς επικράτησε 3-1 της Παναχαϊκής στο Γρηγόρης Λαμπράκης και μάλιστα με ανατροπή, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου απείλησε στο 38ο λεπτό, ωστόσο το μακρινό σουτ που δοκίμασε ο Σαντάνα σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών του Κολοβούρη. Οι Αχαιοί ευτύχησαν να προηγηθούν στο 45+2' με τον Τοπάλ και να πάνε στα αποδυτήρια, προηγούμενοι στο σκορ.

Η Athens Kallithea έφερε τούμπα το ματς και μάλιστα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, χάρη σε δύο τέρματα του Γιάννη Λουκίνα στο 52' και το 55'. Ο Λουκίνας έχασε την ευκαιρία να κάνει χατ-τρικ, όταν η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι στο 81' και στο 90+4' ο Ναμπί διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Χάρη σε αυτό το τρίποντο η Athens Kallithea μείωσε στους δύο βαθμούς από την Κηφισιά (με παιχνίδι παραπάνω), ενώ η Παναχαϊκή έμεινε στους 39.

Athens Kallithea (Σίμος): Βοσνιάδης, Μπουλούλης, Ματίγια, Κύργιας, Σαντάνα (66′ Ναμπί), Λουκίνας, Κυνηγόπουλος, Ουές (9′ λ.τ Βασιλούδης), Καινούργιος, Βλάχος, Ντεμέτριους.

Παναχαϊκή (Βογιατζής): Κολοβούρης, Τοπάλ, Κοντοχρήστος (53′ Λιοφάγος), Λαρρέα, Ρουγκάλας, Σίλβα, Κωνσταντακόπουλος, Χαντί (53′ Καρλίτος), Ζυγκερίδης (74′ Στασινόπουλος), Στεργίδης (22′ λ.τ Παπαχρονόπουλος), Ν. Καρακλάιτς.

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports