Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λάζαρος Λασκαρίδης: Πολύ κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του αντιδημάρχου Καλλιθέας

Λάζαρος Λασκαρίδης: Πολύ κρίσιμη η κατάσ...

Παραμένει διασωληνωμένος

Πολύ κρίσιμη χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» η κατάσταση της υγείας του αντιδημάρχου Καλλιθέας Λάζαρου Λασκαρίδη, ο οποίος έπεσε από μπαλκόνι της δημοτικής βιβλιοθήκης, όταν υποχώρησαν τα κάγκελα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό.

Από την πρώτη στιγμή που ο Λάζαρος Λασκαρίδης διακομίσθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί τον διασωλήνωσαν και προχώρησαν σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του νοσοκομείου, ο κ. Λασκαρίδης παραμένει μέχρι και σήμερα, Τρίτη, διασωληνωμένος στη ΜΕΘ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, με τους γιατρούς να παρακολουθούν συνεχώς την πορεία της υγείας του.

Την ίδια ώρα διενεργείται αυτεπάγγελτη προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Καλλιθέας, υπό την εποπτεία της Εισαγγελίας Ποινικής Δίωξης, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του σοβαρού τραυματισμού του γνωστού δημοσιογράφου.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος Δημήτρης Μπόλης, φίλος του , κατέθεσε την επόμενη ημέρα του ατυχήματος μηνυτήρια αναφορά προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις