Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Η επιτυχία έχει όνομα και "Ορμή"!

Η επιτυχία έχει όνομα και "Ορμή"!

Δείτε τις πρώτες εικόνες

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Ορμή-Άριστα και τα Φροντιστήρια Ορμή, το πρώτο ΟΡΜΗ CUP SOCCER 6X6 και CHEERLEADING.

Παράλληλα, όπως είδαμε, το πολιτικό δυναμικό της πόλης τίμησε τη διοργάνωση και δήλωσε την υποστήριξή του στο να γίνει το OΡΜΗ CUP ετήσιος θεσμός της πόλης.

Τον θεσμό στήριξε από την αρχή της δημιουργίας του η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο.

Το παρών έδωσαν και τις δύο ημέρες του τουρνουά οι υποψήφιοι βουλευτές και οι υποψήφιες βουλεύτριες από όλα τα κόμματα όπως και υποψήφιοι δήμαρχοι του Δήμου Πατρέων και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Στους αγωνιστικούς χώρους του γηπέδου των Προσφυγικών είδαμε την Σία Αναγνωστοπούλου, τη Χριστίνα Αλεξοπούλου, τον Ιάσωνα Φωτήλα, τον Κώστα Μάρκου, την Κατερίνα Σολωμού, τη Μαρία Στέφου, τον Τάκη Γεωργακόπουλο, την Παρασκευή Λουκοπούλου, τους υποψήφιους δημάρχους Πέτρο Ψωμά και Βασίλη Αϊβαλή, τον περιφερειακό σύμβουλο Σπύρο Σκιαδαρέση, όπως και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και αθλητές.

Σημαντική η παρουσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ομάδες εθελοντών.

Εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας που ξεπέρασαν τους χίλιους και συμμετείχαν με σχολικές ομάδες στο μεγάλο αθλητικό γεγονός της Πόλης στο γήπεδο των Προσφυγικών στα τέσσερα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα.

Στα γήπεδα La Bombonera, Maracana, Αγιά Σοφιά, Santiago Bernabeu διεξήχθησαν δυνατοί ποδοσφαιρικοί αγώνες που αρκετοί κρίθηκαν στα πέναλτι.

Στις πρωταθλήτριες ομάδες απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελλα ενώ στους παίκτες παραδόθηκαν και επιταγές εκπαίδευσης από τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Ορμή Άριστα.

Στους αθλητές, τις αθλήτριες όπως και στους θεατές κληρώθηκαν iPhone για τη συμμετοχή και την παρουσία τους.

Η διοργάνωση στήριξε τη δράση #NotAlone

Ο θεσμός πλέον του ΟΡΜΗ CUP πραγματοποιήθηκε με την Αιγίδα της Ε.Π.Σ.Αχαίας και τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αλλά και την παρουσία πλήθους χορηγών όπως οι εταιρείες: Δούβρης, Όλα Ψήνονται, Μπακαλάρος, Kart Mania, Παραδοσειακό Παντοπωλείο, Zagori, Πανίτσας, Bits and bytes και μεγάλο χορηγό τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Ορμή Άριστα.

Διαβάστε στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports