Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας έχει «οργώσει» την Αχαΐα

Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας έχει «οργώσ...

Έχει πραγματοποιήσει δεκάδες επισκέψεις

Όλη την Αχαΐα έχει «οργώσει» ο νεότερος σε ηλικία υποψήφιος βουλευτής του νομού με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Αν και ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, ως προς την  ανακοίνωση του ονόματός του για το ψηφοδέλτιο, κατάφερε με τον αεικίνητο και δραστήριο χαρακτήρα του να ξεχωρίσει.

Έως σήμερα, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας έχει πραγματοποιήσει δεκάδες επισκέψεις σε αυτοδιοικητικούς και οικονομικούς φορείς, όπως και σε συλλόγους με κοινωνική δράση, στις οποίες δεν περιορίστηκε σε φωτογραφίες για επικοινωνιακή εκμετάλλευση. Ενημερώθηκε και στη συνέχεια επισήμανε τα προβλήματα του εκάστοτε φορέα, ενδεικτική περίπτωση αυτή των άθλιων συνθηκών διαβίωσης στις Φοιτητικές Εστίες του Πανεπιστημίου, ένα μείζον θέμα που καυτηρίασε πρόσφατα και ο τοπικός Τύπος . 

Ο Θεμιστοκλής -Ανδρέας Μπάκας, συνδιαμόρφωσε συγκεκριμένες προτάσεις (με εφόδιο την επαγγελματική του εμπειρία και την επιστημονική του προσέγγιση στους τομείς της στεγαστικής πολιτικής και των επενδύσεων), ενώ παράλληλα ενημέρωσε αναλυτικά για το πρόγραμμα και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που έχουν στόχο τις Δίκαιες και αποτελεσματικές πολιτικές, με προστασία της κοινωνικής συνοχής και ανάπτυξη που την καρπώνονται όλοι.

Θετικό για τον ίδιο και ελπιδοφόρο για τον τόπο μας είναι το γεγονός ότι οι φορείς πλέον αναγνωρίζουν την πρόθεσή του να ενημερωθεί για τα καθημερινά τους προβλήματα και τις προτάσεις τους και να εργαστεί για την εξεύρεση και υλοποίηση λύσεων. Κι αυτό μάλιστα το εκφράζουν δημόσια, ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χτίζοντας μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης μαζί του, η οποία υπερβαίνει κόμματα και ιδεολογικές τοποθετήσεις".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις