Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Γκάι Ρίτσι αντιμέτωπος με αγωγή σεναριογράφου για την ταινία «The Gentlemen»

Ο Γκάι Ρίτσι αντιμέτωπος με αγωγή σεναρι...

Η ταινία με γκάνγκστερ, ήταν παραγωγή του 2020 με κεντρικό ήρωα έναν έμπορο ναρκωτικών, τον οποίο υποδυόταν ο τιμημένος με Όσκαρ Μάθιου ΜακΚόναχι

Ο Βρετανός σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι φέρεται να είναι αντιμέτωπος με αγωγή για την ταινία του «The Gentlemen», με τον σεναριογράφο Μίκι Ντι Χάρα να ισχυρίζεται ότι ο επιτυχημένος Βρετανός σκηνοθέτης αντέγραψε σκηνές από ένα σενάριο που του είχε υποβάλει.

Η ταινία με γκάνγκστερ του 2020 ακολουθεί έναν έμπορο ναρκωτικών, τον οποίο υποδύεται ο τιμημένος με Όσκαρ Μάθιου ΜακΚόναχι, ο οποίος προσπαθεί να πουλήσει την αυτοκρατορία του.

Σε αγωγή, η οποία κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με το Variety, ο Ντι Χάρα ισχυρίζεται ότι ο Γκάι Ρίτσι του ανέθεσε να γράψει ένα σίκουελ της ταινίας «RockNRolla» του 2008, βασισμένο στις «προσωπικές εμπειρίες ζωής του», καθώς κάποτε καταδικάστηκε για κατοχή κοκαΐνης και κάνναβης «με πρόθεση προμήθειας» για την οποία αντιμετώπισε ποινή φυλάκισης.

Το φιλμ «The Gentlemen» προβλήθηκε στη χώρα μας με τίτλο, «Εγκληματίες πρώτης τάξεως» & έπαιζαν επίσης οι Κόλιν Φάρελ, Χιου Γκραντ, Τζέρεμι Στρονγκ και Τσάρλι Χάναμ.

Αυτό τον καιρό κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες η νέα ταινία σε σκηνοθεσία του Γκάι Ρίτσι με τίτλο «The Covenant – Άρρηκτος Δεσμός» που αναμένεται να δούμε και στην Πάτρα.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight