Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TRAVEL

/

Χανιά- Τουρισμός: Αύξηση 46,9% στις αφίξεις το πρώτο τρίμηνο του 2023

Χανιά- Τουρισμός: Αύξηση 46,9% στις αφίξ...

Ο τουρισμός στα Χανιά, με εξαίρεση τα χρόνια του κορωνοϊού, καταγράφει ανοδική πορεία.

Τα Χανιά έχουν κάθε λόγο για αισιοδοξούν λίγο πριν το φετινό καλοκαίρι. Ο τουρισμός ήταν και παραμένει η μεγαλύτερη δεξαμενή εσόδων για την πανέμορφη πόλη της Κρήτας

Ο τουρισμός στα Χανιά, με εξαίρεση τα χρόνια του κορωνοϊού, καταγράφει ανοδική πορεία. Φέτος τα πρώτα μηνύματα που έρχονται είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά. Το πρώτο τρίμηνο του 2023 η αύξηση στις αφίξεις από το αεροδρόμιο ήταν εντυπωσιακή. Οι κρατήσεις για το ερχόμενο καλοκαίρι συνεχίζονται και δεν είναι λίγοι εκείνοι που προβλέπουν ότι φέτος θα γίνει ένα νέο ιστορικό ρεκόρ.

Aυξημένη κατά 46,9%, σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρσι, ήταν το πρώτο τρίμηνο του 2023, η κίνηση επιβατών στο αεροδρόμιο « Ιωάννης Δασκαλογιάννης», στα Χανιά.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Fraport , κατά το πρώτο τρίμηνο του 2023 μέσω του αεροδρομίου Χανίων διακινήθηκαν 184.843 επιβάτες, έναντι 125.792 το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Κατά τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2023 με πτήσεις εσωτερικού , διακινήθηκαν 166.535 επιβάτες και με διεθνείς πτήσεις 18.308 επιβάτες.

Τους πρώτους τρεις μήνες του 2023 μέσω του « Δασκαλογιάννης», πραγματοποιήθηκαν 1683 πτήσεις , ενώ το ίδιο διάστημα πέρυσι είχαν πραγματοποιηθεί 1480 πτήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life