Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ: Από το Καλέντζι ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος

ΣΥΡΙΖΑ: Από το Καλέντζι ξεκίνησε τον προ...

Η περιοδεία του σε περιοχές της Αχαΐας

Σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαϊα, Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ενημερώνει για την περιοδεία του σε περιοχές του νομού.

Συγκεκριμένα: "Με έναν ξεχωριστό και συμβολικό τρόπο επέλεξε ο κ. Άρης Ανδρικόπουλος να ξεκινήσει και επίσημα τον προεκλογικό του αγώνα. Συγκεκριμένα επισκέφτηκε τον δήμο Ερυμάνθου ξεκινώντας από το Καλέντζι Αχαΐας ,το οποίο είναι και ο τόπος καταγωγής του.

Η επίσκεψη δεν είχε απλά εθιμοτυπικό χαρακτήρα καθώς συνέχισε στην Ερυμάνθεια , στο Διάσελο, στο Σταυροδρόμι, Κάλφα, Σκιαδά  και τις πλησίον περιοχές όπου και συνάντησε ανθρώπους "μη προνομιούχους" που έχουν τεθεί από την σημερινή κυβέρνηση στο περιθώριο.

Ο κ. Ανδρικόπουλος επεσήμανε πως "οι επερχόμενες εκλογές είναι ένας αγώνας ορόσημο για τους αγρότες, τους  κτηνοτρόφους και για όλες τις κοινωνικές ομάδες. Μια μάχη για την επικράτηση της αξιοκρατίας, των ίσων ευκαιριών και της δικαιοσύνης."

Είχε επαφές με αρκετούς φίλους - συντοπίτες όπου του μεταφέρανε τα προβλήματα της περιοχής και συζητήσανε πάνω σε αυτά, όπως και στα γενικότερα προβλήματα που έχουμε αυτήν την περίοδο ως χώρα, και πάνω στις προτάσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία για το πως θα βγούμε από αυτό το αδιέξοδο που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και της Ν.Δ. !

Επίσης ο κ. Ανδρικόπουλος επισκέφθηκε και το Κέντρο Υγείας του Δήμου Ερυμάνθου, όπου ενημερώθηκε ότι μεταξύ των άλλων προβλημάτων , τα περιστατικά νοσηλείας στο νοσηλευτικό κέντρο κι τα έκτακτα περιστατικά, δεν είναι δυνατό να εξυπηρετηθούν λόγω υποστελέχωσής του. Όλοι οι ασθενείς παραπέμπονται είτε στο Π.Γ.Ν.Π, είτε στο Γενικό νοσοκομείο Πατρών " Ο Άγιος Ανδρέας" .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις