Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μιθριδάτης: Πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικαιώματα γυναικών και ΛΟΑΤΚΙ κόντρα σε διακρίσεις και στερεοτυπίλες

Μιθριδάτης: Πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικ...

Η καταιγιστική απάντησή του στη ΝΔ

Απάντηση στη Νέα Δημοκρατία για τις κατηγορίες περί ομοφοβίας και σεξισμού σε βάρος του δίνει μέσα από το Twitter ο ράπερ Μιθριδάτης, που από χθες είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας στις ερχόμενες εκλογές.

Ο Μιθριδάτης εξαπολύει ευθεία επίθεση στα «δεξιά τρολ» και σημειώνει πως οι κατηγορίες σε βάρος του αποτελούν απλά μια προσπάθεια να χρησιμοποιήσουν τη σάτιρα που έκανε εναντίον τους και εναντίον όσων πιστεύουν για να χρεώσουν σε εκείνον τις απόψεις τους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Ότι υπουργοί βασίζουν την αντιπαράθεσή τους μαζί μου σε tweets διαφόρων τρολ, δείχνει και την ποιότητα των επιχειρημάτων της ηγεσίας τους» τονίζει, και εξηγεί στη συνέχεια:

«Επειδή εσείς δεν νομίζω να γράψατε τον "Κύρη του σπιτιού", ούτε το "Αντρικές γουρουνιές", ούτε έχετε συμμετάσχει σε διαμαρτυρίες και βίντεο για τον Ζακ... σας εύχομαι απλά καλημέρα».

«Έχω πολλά χρόνια έκθεσης στις πλάτες μου αγαπητοί μου και ο κόσμος με έχει κρίνει ήδη. Ξέρει πως πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε ανθρώπου γενικότερα. Πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες» καταλήγει στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις