Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Συλλήψεις για κλοπές, ναρκωτικά και ηχορύπανση

Δυτική Ελλάδα: Συλλήψεις για κλοπές, ναρ...

Το αστυνομικό δελτίο

Γεμάτο συλλήψεις είναι το αστυνομικό δελτίο της Δυτικής Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα: 

Συνελήφθησαν, προχθές τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ενήλικος και δυο  ανήλικοι, ηλικίας  17 και 16 ετών, διότι αποπειράθηκαν από κοινού να διαρρήξουν σταθμευμένο αυτοκίνητο ημεδαπού, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε με ηχόμετρο, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο αναπαράγονταν μουσική η ένταση της οποίας υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη. Επιπλέον από τον έλεγχο των εγγράφων προέκυψε ότι στερούταν άδειας παράτασης μουσικής και μουσικών οργάνων.

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι μετέβη σε πρακτορείο Ο.Π.Α.Π. και συμμετείχε σε νόμιμο τυχερό παίγνιο, χωρίς να καταβάλλει το κόστος συμμετοχής, αξίας 340 ευρώ, ζημιώνοντας με αυτό τον τρόπο την επιχείρηση.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι  στο Αίγιο.Ειδικότερα, 63χρονος άνδρας, οδηγώντας μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.Ενεργείται έρευνα για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ς άνδρας, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο που επέβαινε βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους (2,9) γραμμαρίων.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ένας άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα,  με ελαφρύ τραυματισμό  γυναίκας, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μοτοποδήλατο, υπό την επήρεια μέθης.

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης, ενός έτους για κλοπή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις