Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βουλή: Η Μαρία Απατζίδη του ΜεΡΑ25 με μπλουζάκι για τους 57 νεκρούς

Βουλή: Η Μαρία Απατζίδη του ΜεΡΑ25 με μπ...

Με μια μπλούζα που αφήνει σαφές μήνυμα κατά της κυβέρνησης για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη

Με μήνυμα για την πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών στην μπλούζα της εμφανίστηκε στη σημερινή συζήτηση στη Βουλή η βουλευτής Α΄ Ανατολικής Αττικής του ΜέΡα25, Μαρία Απατζίδη.

Η βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 φόρεσε μια μαύρη μπλούζα, η οποία έγραφε "57 νεκροί, 156 υποκριτές", ενώ στη μέση υπήρχαν ράγες και ένα τρένο εκτροχιασμένο.

Πριν ανέβει στο βήμα της Βουλής, η ίδια είχε κλειστό το κόκκινο σακάκι της και στη συνέχεια το άνοιξε για να φανεί το μήνυμα στη μπλούζα της.

Η κ. Απατζίδη δημοσίευσε και φωτογραφία της μπλούζας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΝΔ: Κάποιοι συνεχίζουν να εργαλειοποιούν το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών για μικροπολιτικές σκοπιμότητες
«Τη στιγμή που οι πολίτες ζητούν από όλους σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια, κάποιοι συνεχίζουν να εργαλειοποιούν το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών για μικροπολιτικές σκοπιμότητες», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Και επισημαίνεται: «Η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη που πριν από δύο εβδομάδες είχε αποκαλέσει την κυβέρνηση “δολοφόνο”, ανέβηκε σήμερα στο βήμα της Βουλής φορώντας μπλούζα που έγραφε “57 νεκροί, 156 υποκριτές”. Πρόκειται για μια ακόμη επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού, που δεν έχει καμία θέση στον ναό της Δημοκρατίας μας».

«Καλούμε τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 να καταδικάσει έμπρακτα τις συγκεκριμένες ενέργειες, όπως οφείλουν να κάνουν και όλα τα κόμματα του ελληνικού Κοινοβουλίου», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις