Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για κακούργημα στους τρεις συλληφθέντες που εξέδιδαν τη 14χρονη

Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για κακούργημα...

Πώς ξετυλίχθηκε η υπόθεση μαστροπείας

Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι τρεις συλληφθέντες που φέρονται να κακοποιούσαν σεξουαλικά το 14χρονο κορίτσι που διέμενε σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Κατά περίπτωση, αντιμετωπίζουν τα αδικήματα: μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, παιδική πορνογραφία.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν σε τακτικό ανακριτή για να απολογηθούν.

Για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 14χρονης έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής τρεις άνδρες, ηλικίας 24, 25 και 29 ετών.

Νέα Σμύρνη: Πώς ξετυλίχθηκε η υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης
Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται αφότου κοινωνική λειτουργός του Ιδρύματος δήλωσε την εξαφάνιση της ανήλικης, μετά τις συνεχείς εξαφανίσεις τις τελευταίες ημέρες, στις 19 και στις 20 του μήνα.

H κοινωνική λειτουργός φέρεται να ενημερώθηκε από φίλη τής 14χρονης ότι η τελευταία είχε γνωρίσει έναν άνδρα και πήγαινε μαζί του. Η 14χρονη έφυγε πάλι το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 19 Μαρτίου και επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας.

Παράλληλα, η αδελφή της, ηλικίας 16 ετών, πήρε κάποια στιγμή το κινητό τηλέφωνο της 14χρονης και διαπίστωσε ότι είχε συνομιλίες και ανταλλαγές μηνυμάτων με άνδρες. Στη συνέχεια, η κοινωνική λειτουργός ενημέρωσε σχετικά την ΕΛ.ΑΣ., που συνέλαβε τρία άτομα.

Συγκεκριμένα, η 16χρονη άρπαξε το κινητό της πριν η αδελφή της φύγει, και λίγη ώρα αργότερα -ενώ η 14χρονη είχε αποχωρήσει από το Ίδρυμα- δέχτηκε τηλεφώνημα στο τηλέφωνο που είχε κρατήσει, από έναν άνδρα. Τότε, έκλεισε ραντεβού μαζί του στο μετρό της Αγίας Μαρίνας, προκειμένου να την πάει στην Ελευσίνα.

Η νεαρή ενημέρωσε την κοινωνική λειτουργό και εκείνη τις αρχές. Όταν οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο του ραντεβού, εντόπισαν έναν μπλε αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν τρεις άνδρες. Μετά από έλεγχο προέκυψε ότι ένας εξ αυτών συνομιλούσε με την 14χρονη.

Όπως διαπιστώθηκε, αυτοί ήταν μαζί με την ανήλικη σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείο, υποστηρίζοντας, δε, ότι ένας φίλος τους, που διαφεύγει και αναζητείται, προχώρησε σε συνουσία με την 14χρονη. Εκείνοι, όπως είπαν, παρακολουθούσαν, τραβώντας βίντεο. Στο κινητό του ενός εντοπίστηκαν επτά βίντεο και μία φωτογραφία ερωτικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., οι τρεις συλληφθέντες ισχυρίζονται ότι η 14χρονη πήγε με τη θέλησή της μαζί τους.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις