Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χρησιμοποιήστε τεχνητή νοημοσύνη online για να δημιουργήσετε ένα φανταστικό avatar του εαυτού σας- Οι μεταμορφώσεις μιας selfie

Χρησιμοποιήστε τεχνητή νοημοσύνη online ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Η εποχή των έργων τέχνης που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη (A.I.) έφτασε και το διαδίκτυο γεμίζει με άτομα που προσπαθούν να γράψουν τα καλύτερα δυνατά tags για να οδηγήσουν την τεχνητή νοημοσύνη να δημιουργήσει για αυτούς εκδοχές της πραγματικότητας ή κάτι φανταστικό.

Είναι μια μόνο από τις πολλές δυνατότητες μετατροπής κειμένου σε κάτι δημιουργικό, όπως κάνει το ChatGpt. Το Midjourney είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα AI που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ονειρικά τοπία και θέματα με λίγες μόνο γραμμές κειμένου. Μάλιστα οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν εκδοχές του εαυτού τους, απλά κάνοντας upload μια selfie τους.

Οι επιλογές είναι αμέτρητες, όσο και η φαντασία σας. Αρκεί να επιλέξετε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά για αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε. Προσοχή, κάποιες λέξεις είναι απαγορευτικές και αν τις χρησιμοποιήσετε μπορεί να σας αποκλείσουν από το online εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης.

Υπάρχουν περισσότερες από 25 εναλλακτικές λύσεις από εκείνη του Midjourney, για μια ποικιλία πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένων των διαδικτυακών / Web-based, Linux, iPhone, Mac και Windows. Η καλύτερη εναλλακτική είναι το DALL-E 2. Δεν είναι δωρεάν, οπότε αν ψάχνετε για μια δωρεάν εναλλακτική, μπορείτε να δοκιμάσετε το Craiyon ή το Dall-E. Άλλες εξαιρετικές εφαρμογές όπως το Midjourney είναι το Blue Willow, το Stable Diffusion Online, το Microsoft Designer, το DiffusionBee και το DALL-E FLOW.

Η φωτογραφίες του άρθρου έχουν δημιουργηθεί με τεχνητή νοημοσύνη και είναι βασισμένες σε μια selfie φωτογραφία του υπογράφοντα.

 

Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνες AI μέσω Midjourney

Φροντίστε να ακολουθήσετε κάθε βήμα

Βεβαιωθείτε ότι έχετε λογαριασμό Discord καθώς η πλατφόρμα δημιουργίας εικόνων βασίζεται πλήρως στο Discord, επομένως πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό εκεί για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα. Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπορείτε να εγγραφείτε στο Discord δωρεάν.

Μεταβείτε στον ιστότοπο του Midjourney. Κάντε κλικ στο, Συμμετοχή στην beta. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια πρόσκληση Discord.

Αφού ανακατευθυνθείτε στη σελίδα, κάντε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή πρόσκλησης" για να συνεχίσετε στο Discord.

Η εφαρμογή Discord δεν θα ξεκινήσει αμέσως. Όταν συμβεί, μεταβείτε στο αριστερό μενού και επιλέξτε το εικονίδιο Midjourney που μοιάζει με πλοίο.

Βρείτε τα δωμάτια Newcomer στα κανάλια Midjourney. Υπάρχουν συνήθως μερικά ανοιχτά δωμάτια για νεοφερμένους, με ονόματα όπως "newbies-109," κ.λπ. 

Όταν είστε έτοιμοι, πληκτρολογήστε "/imagine" στη συνομιλία Discord του δωματίου σας για αρχάριους. Αυτό θα ανοίξει ένα αναδυόμενο πλαίσιο όπου μπορείτε να δώσετε την περιγραφή της εικόνας που θέλετε να δημιουργήσετε. Όσο πιο συγκεκριμένη η περιγραφή σας, τόσο καλύτερα η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι σε θέση να παράγει καλά αποτελέσματα. Μόλις τελειώσετε, πατήστε Enter για να στείλετε την εντολή σας.

Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα - ίσως και ένα λεπτό - μέχρι το Midjourney να δημιουργήσει τις φωτογραφίες σας. Συνήθως, το AI δημιουργεί πολλαπλές εκδοχές φωτογραφιών με βάση την περιγραφή σας. Τώρα έχετε πολλές εναλλακτικές για το πώς να προχωρήσετε.

Το αντίστοιχο γίνεται και αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα avatar βασισμένο σε μια selfie σας. 

Κάνετε upload την φωτογραφία σας μέσα στο discord ( στο κανάλι για newbies ) και στη συνέχεια λαμβάνεται το σύντομο λινκ που δημιουργείται.

Το λινκ αυτό μπαίνει μετά την εντολή /imagine και στο prompt γράφετε τις λέξεις κλειδιά που σας εκφράζουν. Για παράδειγμα warrior, king, hig resollution, marvel, superhero, κλπ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως κάθε απεικόνιση από το AI εργαλείο, μπορεί να έχει απόκλιση από αυτό το οποίο επιθυμείτε. Για αυτό έχετε την επιλογή να επιλέξετε την πιο κοντινή εκδοχή σε αυτή που θέλετε και να ζητήσετε μια νέα version της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight