Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Παραιτήθηκε η δικηγόρος του από την υπόθεση

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Παραιτήθηκε η δ...

«Επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω ως συνήγορος υπεράσπισης» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Κατερίνα Μαυροειδή

Παραιτήθηκε η δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Κατερίνα Μαυροειδή, η οποία είχε αναλάβει να τον υπερασπιστεί στο β’ βαθμό ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών.

«Όπως είναι γνωστό είχα αναλάβει την υπεράσπιση του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στο β΄ βαθμό Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών.

Πλην όμως, επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω ως συνήγορος υπεράσπισης στην εν λόγω υπόθεση και δηλώνω την παραίτησή μου», τονίζει στην ανακοίνωσή της η Κατερίνα Μαυροειδή.

Υπενθυμίζεται πως η δίκη του 34χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, διακόπηκε για τις 28 Μαρτίου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου. Η δίκη εκφωνήθηκε, με τον κατηγορούμενο -κρατούμενο στις φυλακές Μαλανδρίνου- παρόντα στο εδώλιο.

Μάλιστα τότε, η Κατερίνα Μαυροειδή είπε ότι διορίσθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις 9 Φεβρουαρίου και ότι δεν έχει παραλάβει ακόμη το ψηφιακό υλικό που περιλαμβάνεται στην δικογραφία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις