Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νίκος Κοκλώνης- Η απάντηση του παρουσιαστή: «Οι επιχειρήσεις μου έχουν ελεγχθεί επανειλημμένα»

Νίκος Κοκλώνης- Η απάντηση του παρουσιασ...

Απαντά σε δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε υπόθεση που ερευνά η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος

Σε ανάρτηση του στο Instagram ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός, Νίκος Κοκλώνης, απαντά σε δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε υπόθεση που ερευνά η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Νωρίτερα, σήμερα, έγινε γνωστό ότι η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος με επικεφαλής τον επίτιμο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη, προχώρησε σε δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας γνωστού τηλεοπτικού παραγωγού, καθώς και 7 φυσικών πρόσωπων και εμπλεκομένων εταιρειών (συνολικά οι δεσμεύσεις ανέρχονται στις 21). Το “Documento” υποστήριξε ότι μεταξύ των εμπλεκομένων είναι ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει, διαψεύδοντας το σχετικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα της Αρχής και το πολυσέλιδο πόρισμα του επικεφαλής της προέκυψε ότι ο εν λόγω τηλεοπτικός παραγωγός οφείλει στο δημόσιο από φόρους και λοιπά περίπου 22.000.000 ευρώ.

Κατά πληροφορίες, σύμφωνα με το πολυσέλιδο πόρισμα ο παραγωγός φέρεται να είχε στήσει τις εικονικές εταιρείες (15-16), ώστε να εμφανίζει ως συμβεβλημένους με αυτές τους συνεργάτες του και τους εργαζόμενους του. Μάλιστα, ένας Αλβανός φέρεται να εμφανίζεται σε όλες τις εταιρείες του, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η δέσμευση αποφασίστηκε από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και ταυτόχρονα διαβιβάστηκε στον οικονομικό εισαγγελέα το πόρισμα της Αρχής για τη περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, τη διακρίβωση δηλαδή ή όχι αξιόποινων πράξεων στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα ο κ. Βουρλιώτης κατά πληροφορίες ζητάει σε βάρος του τηλεοπτικού παραγωγού όσο και των άλλων εμπλεκομένων να ασκηθεί ποινική δίωξη, για απάτη σε βάρος του Δημοσίου, φοροδιαφυγή, φορολογική απάτη, σύσταση εγκληματικής οργάνωση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις