Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Kόβει την ανάσα ως καμαρωτή Βραζιλιάνα η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ στο διάσημο καρναβάλι

Kόβει την ανάσα ως καμαρωτή Βραζιλιάνα η...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τελευταία της εμφάνιση ένα χρυσό μπικίνι- κόσμημα που ανέδειξε το απίστευτο σώμα της

Η πλέον εντυπωσιακή πρέσβειρα στο διασημότερο, εξωτικό και συνδεδεμένο με τη σάμπα, Καρναβάλι, είναι η 38χρονη καλλονή Ιζαμπέλ Γκουλάρτ.

Ως περήφανη Βραζιλιάνα συμμετέχει ως πρέσβειρα σε εκδηλώσεις με ηλιοκαμμένο κορμί και «άπιαστες» αναλογίες. Αρχικά την είδαμε με κοστούμι με όστρακα και φλουριά μέσω του οποίου σηματοδότησε την έναρξη της μεγάλης γιορτής σε Ρίο ντε Τζανέιρο και Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα. Στην τελευταία της ανάρτηση είναι ακόμα πιο αποκαλυπτική μένοντας σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο που «βλέπει» στην παραλία του Ρίο. Το μπικίνι της είναι χρυσό και παραπέμπει σε κόσμημα καλύπτοντας μόνο τα επίμαχα σημεία και αφήνοντας ακάλυπτα τα οπίσθιά της.

«Έτοιμη για το Καρναβάλι», έγραψε στο Instagram προσθέτοντας: «Ευτυχής που βρίσκομαι στη Βραζιλία». «Happy to be in Brazil as Queen Of Cup Ball and Camarote Brahma». Θυμίζουμε πως η Ιζαμπέλ ήταν guest star για την ανακοίνωση της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων στην πατρίδα της. Τα περασμένα χρόνια έχει παρελάσει με τα πλέον φαντασμαγορικά φτερά στο σαμποδρόμιο. Είναι λάτρης της Μυκόνου και την επισκέπτεται κάθε χρόνο με τον ποδοσφαιριστή αρραβωνιαστικό της. Η συμμετοχή της στα shows Victoria’s Secret και οι διαδικτυακές της πόζες με μαγιό την έκαναν ευρύτερα γνωστή. Διαθέτει πραγματικά ένα σώμα- φαινόμενο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View