Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εστίαση-Πάτρα: Από Τετάρτη ξεκινάει το «σπριντ»

Εστίαση-Πάτρα: Από Τετάρτη ξεκινάει το «σπριντ»
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Sold out τα πάρτι

Σε αναμονή βρίσκονται οι καταστηματάρχες εστίασης για να δουν τα μαγαζιά τους να γεμίζουν από κόσμο τις τελευταίες ημέρες του Πατρινού Καρναβαλιού. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του προέδρου του ΣΚΕΑΝΑ Τάσου Γιάτρα «από αύριο Τετάρτη, αναμένουμε ότι θα ξεκινήσει η μεγάλη κίνηση. Είναι φαινόμενο που συμβαίνει όλα τα χρόνια».

Οι οιωνοί δείχνουν να είναι καλοί για τις ημέρες πριν την κορύφωση της μεγαλύτερης γιορτής της Πάτρας, με τους καταστηματάρχες να ποντάρουν σε αυτό, ενώ όπως λέει ο κ. Γιατράς «μέχρι στιγμής όλα τα πάρτι που έχουν γίνει και που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες είναι sold out, ο κόσμος βγαίνει και διασκεδάζει. Με τους συναδέλφους που έρχομαι σε επαφή, το ίδιο λένε, τα μαγαζιά είναι όλα sold out. Από αύριο και μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας όλη η Πάτρα θα χορεύει».

Σε ό, τι αφορά τις τιμές, αναμένεται να παραμείνουν στα επίπεδα που ήδη βρίσκονται «Δεν θα αλλάξει κάτι στις τιμές, μην ξεχνάμε ότι δεν είναι μόνο οι επισκέπτες πελάτες μας αλλά και οι Πατρινοί. Αυτά είναι φαινόμενα περασμένων δεκαετιών, κανένας δε θα μπει σε τέτοια λογική. Θα ισχύσει ό,τι ισχύει όλο το χρόνο».

Να σημειωθεί, ότι το τελευταίο τριήμερο σύμφωνα με τα όσα μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά, οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί και δεν θα υπάρξει καμία ανοχή για φαινόμενα υπαίθριας εστίασης, όπως και με τους πλανόδιους πωλητές.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις