Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν χαλιέται, συνεχίζει» – Τι είπε η μητέρα του μετά την περιπέτεια με τα παπούτσια

Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν χαλιέται, συνεχίζ...

Δείτε το βίντεο

Για την περιπέτεια που αντιμετώπισε ο Μίλτος Τεντόγλου με την ακύρωση του άλματός του λόγω των παπουτσιών που φορούσε μίλησε η μητέρα του. Όπως είπε στον ΑΝΤ1, «είχε στόχους και προσπαθεί να πετύχει αυτά που ο ίδιος θεωρεί σημαντικά.

Του εύχομαι καλή επιτυχία, μιλάμε πάντα πριν από κάθε αγώνα. Του έχω εμπιστοσύνη. Δεν επηρεάζεται από όλα αυτά. Εμένα το πρόβλημα μου ήταν πως νιώθει, αν τσαντίστηκε, αν στενοχωρήθηκε, αν αποδιοργανώθηκε από όλα αυτά ενόψει του απογευματινού αγώνα. Του μίλησα και μου είπε «εγώ δεν χαλιέμαι από όλα αυτά, συνεχίζω».

Αμέσως μετά, ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, επανέλαβε ότι ο Μίλτος Τεντόγλου «μπορεί να κάνει τέτοιο άλμα και ξυπόλητος».

 

Όπως είπε ο Γιώργος Πομάσκι, «ο Μίλτος είναι ικανό και ιδιαίτερο παιδί. Δεν μπορούσε να μην αντιδράσει εκείνη την στιγμή. Ουσιαστικά η Ομοσπονδία ήθελαν να αποδείξει ότι δεν έχει ελατήρια μέσα στα παπούτσια».

Ερωτηθείς για το μεγαλύτερο άλμα που έχει κάνει ο Μίλτος Τεντόγλου στις προπονήσεις, ο Γιώργος Πομάσκι είπε ότι «ο άλτης μας έχει επιτύχει επίδοση 8,40 μέτρων».

 

Διαβάστε στο sportin.gr

Στο μεταξύ την πρόθεση τους να κρατήσουν τα παπούτσια που στέρησαν στον Μίλτο Τεντόγλου την πρώτη κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο (σημειώθηκε στο Τορούν με 8,40 και ακυρώθηκε από την Παγκόσμιο Ομοσπονδία στίβου) και να διατεθούν σε δημοπρασία, προκειμένου τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να μοιραστούν στα παιδιά της Τουρκίας, αποκάλυψε ο προπονητής του «χρυσού» Ολυμπιονίκη, Γιώργος Πομάσκι.

Στην επιστροφή των δύο ανδρών στην Αθήνα, μία ημέρα μετά την επίτευξη της νέας κορυφαίας επίδοσης στον κόσμο στο άλμα εις μήκος για το 2023 με τα 8,41μ. που σημείωσε χθές (15/2) ο Τεντόγλου στο μίτινγκ κλειστού του Λιεβέν, ο Πομάσκι είπε: «Έχω πει στον Μίλτο να κρατήσουμε τα παπούτσια που του ακύρωσαν το άλμα, να τα βγάλουμε σε δημοπρασία, να πάρουμε τα λεφτά για να τα δώσουμε στα παιδιά της Τουρκίας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports