Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαρία Ναυπλιώτου: Αν κάποιος ξεπερνάει τα όρια, γίνομαι αυστηρή και αποχωρώ

Μαρία Ναυπλιώτου: Αν κάποιος ξεπερνάει τ...

Όλα όσα εξομολογήθηκε

Για την βοήθεια που έλαβε από την ψυχοθεραπεία στο παρελθόν μίλησε, μέσα σε όλα, η Μαρία Ναυπλιώτου όταν συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά στο πλατό της εκπομπής “Καλό μεσημεράκι” του ΣΚΑΪ. 

 “Αν αισθανθώ ότι κάποιος θέλει να μου κάνει κακό ή ξεπερνάει τα όρια, εκεί γίνομαι αυστηρή και αποχωρώ. Απότομη όμως όχι, δεν είμαι.

Σπάνια δηλαδή θα έχω κάποια έξαρση, όχι πολύ συχνά. Νομίζω ότι η ψυχοθεραπεία έχει παίξει σημαντικό ρόλο, δηλαδή κάποια στιγμή όταν ήμουν αρκετά νέα χρειάστηκα βοήθεια και την ζήτησα.

Η σχέση που δημιούργησα με τον εαυτό μου με βοήθησε να με γνωρίσω, να με κατανοήσω, να με αποδεχτώ. Όλα αυτά τα διαφορετικά πράγματα που έχουμε, τα αρνητικά στοιχεία που έχουμε, τα πάνω και τα κάτω και τα απότομα που μπορεί να μας συμβούν, όταν γνωρίζεις τον εαυτό σου και με την θεραπεία σιγά σιγά εξομαλύνονται και υπάρχει μεγαλύτερη αρμονία” εξομολογήθηκε αρχικά η Μαρία Ναυπλιώτου.

“Από τη στιγμή που αναγνωρίζεις κάθε τι, ξέρεις να το διαχειριστείς και όσο περνάει ο καιρός το διαχειρίζεσαι όλο και πιο γρήγορα. Επίσης, το γεγονός ότι πήρα την ευθύνη του εαυτού μου και σταμάτησα να κατηγορώ τους άλλους για αυτά που δεν μου συμβαίνουν”.

“Το ζήτημα είναι πως το να έχεις την ευθύνη του εαυτού σου και να παίρνεις όλες τις αποφάσεις είναι η μεγαλύτερη ελευθερία.

 Αυτό σου επιτρέπει και να καταλαβαίνεις τους άλλους καλύτερα, να μπαίνεις στα παπούτσια τους και να είσαι πιο τρυφερός με τους ανθρώπους” πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Ναυπλιώτου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight