Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πρωτοχρονιά 2023: Έτσι υποδέχτηκαν το νέο χρόνο οι διάσημοι

Πρωτοχρονιά 2023: Έτσι υποδέχτηκαν το νέ...

Το νέο έτος μόλις έκανε ποδαρικό

Φόρεσαν τα επίσημά τους και υποδέχτηκαν το ελπιδοφόρο 2023! Πολλοί από αυτούς έκαναν ρεβεγιόν στο σπίτι παρέα με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συγγενείς έχοντας στρωμένο το γιορτινό τραπέζι.

 Άλλοι πάλι καλεσμένοι σε σπίτια φίλων και κάποιοι υποδέχτηκαν τη νέα χρόνια από τους προορισμούς που είχαν επιλέξει για να περάσουν τις πρώτες ημέρες του χρόνου.

Σίγουρα όμως όλοι τους έλαμπαν από χαρά, ευτυχία και την ελπίδα πως η νέα χρόνια θα φέρει όλα όσα στέρησε η προηγούμενη!

Πολλοί από αυτούς νωρίτερα είχαν μοιραστεί φωτογραφίες από το γιορτινό τραπέζι ενώ κάποιοι άλλοι είχαν κάνει τον απολογισμό τους.

Ανάμεσά τους και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία φορώντας μία ιδιαίτερη μάσκα και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της στο instagram: «Goodbye 2022». Τη φετινή Πρωτοχρονιά επέλεξε να ταξιδέψει σε εξωτικό προορισμό.

 Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και είναι η πρώτη Πρωτοχρονιά χωρίς τη μαμά της: "Στο σπίτι της μαμάς, για πρώτη φορά χωρίς τη μαμά, όμως με το χαμόγελο που της υποσχεθήκαμε…
Όσοι ζείτε τέτοια πρώτα, τα πιο δύσκολα, αγκαλιαστείτε πιο σφιχτά..
Όσοι θέλατε να είστε σπίτι και δεν μπορέσατε, όσοι είστε σε κάποιο κρεβάτι νοσοκομείου ή είναι κάποιος που αγαπάτε, όσοι για κάποιο λόγο είστε μόνοι ή νιώθετε μόνοι… να ξέρετε.. δεν είστε..
Και όσοι έχετε την ευλογία να ζείτε τις πιο φωτεινές, τις πιο χαρούμενες γιορτές στείλτε χαρά, φως και αγάπη..
Η αγάπη όλα τα γιατρεύει.. και τα αγιάτρευτα..".

Η Μαρία Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη, η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, η Αθηνά Οικονομάκου με την οικογένειά της, η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου υποδέχθηκαν τη νέα χρονιά στο σπιτικό τους στη Θεσσαλονίκη. Η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο βρίσκονται εκτός Αττικής και η Κατερίνα Καινούργιου άλλαξε χρονιά στον τελικό του J2US!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight