Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τάσος Σταυρογιαννόπουλος: O νέος χρόνος να είναι περισσότερο παραγωγικός για το έργο που επιτελείται στα σχολεία μας

Τάσος Σταυρογιαννόπουλος: O νέος χρόνος ...

Το μήνυμά του

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Τάσου Σταυρογιαννόπουλου, Αιρετού Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας:

Αγαπητά μας παιδιά, αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί και αγαπητοί γονείς, αποχωριζόμαστε σήμερα το 2022 και βρισκόμαστε στην αυγή μιας καινούργιας χρονιάς. Ο χρόνος που πέρασε ήταν αναμφίβολα ένας εξαιρετικά δύσκολος χρόνος για τα σχολεία μας, εφόσον όλη η εκπαιδευτική κοινότητα λειτούργησε σε ένα καθεστώς κανονικότητας υπό την απειλή όμως των συνεπειών της φονικής πανδημίας. 

Οι μαθητές μας την τελευταία τριετία, παρά τη διαταραχή της παιδαγωγικής, συναισθηματικής και κοινωνικής τους ζωής λόγω της πρωτοφανούς πανδημίας, διατήρησαν το χαμόγελό τους και με την καθημερινή τους στάση και επιμέλεια στην τήρηση των υγειονομικών κανόνων αποτέλεσαν παραδείγματα για τους μεγάλους. Η συνεισφορά των εκπαιδευτικών στη διατήρηση άσβεστης φλόγας της ελπίδας και των οραμάτων των μαθητών μας, όπως πάντα, ήταν ανυπολόγιστη και ανεκτίμητη.

Ευχόμαστε ο νέος χρόνος να είναι περισσότερο παραγωγικός, ελπιδοφόρος και αποτελεσματικός για το έργο που επιτελείται στα σχολεία μας. Η Παιδεία να αποτελέσει πρώτη προτεραιότητα όλης της κοινωνίας. Οι εκπαιδευτικοί των σχολείων μας να στηριχτούν πολύπλευρα στο τιτάνιο έργο τους.

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους.

Καλή πρόοδο στους μαθητές μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις