Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βασίλης Αϊβαλής: Να κάνουμε το Πανεπιστήμιο "αιμοδότη" της πόλης σε όλα τα επίπεδα γνώσης- Να αξιοποιήσουμε αυτό το "θησαυρό"

Βασίλης Αϊβαλής: Να κάνουμε το Πανεπιστή...

Για τη συνάντηση με τον πρύτανη

Σε ανάρτησή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων,  Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας, αλλά και απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, Βασίλης Αϊβαλής, μετά την επίσκεψή του στον πρύτανη του πανεπιστημίου Πατρών Χρ. Μπούρα, μας έδωσε μια γεύση των σχέσεων που επιθυμεί να δημιουργηθούν μεταξύ πόλης και πανεπιστημίου και της στόχευσης της παράταξής του "Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι" για την δημιουργία αυτής της "γέφυρας" επικοινωνίας. Αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του:

"Το Πανεπιστήμιο είναι μια πολύ «βαριά» και μια πολλά υποσχόμενη για την πόλη μας βιομηχανία. Στόχος μας είναι να βρούμε άμεσα τους απαιτούμενους διαύλους επικοινωνίας μεταξύ του διεθνώς καταξιωμένου Εκπαιδευτικού μας Ιδρύματος και των Φορέων, των επιστημόνων, των επαγγελματιών, των νέων ανθρώπων της πόλης μας, ώστε να αξιοποιήσουμε προς όφελος της Πάτρας και στο μέγιστο βαθμό αυτό το «θησαυρό». Να κάνουμε το Πανεπιστήμιο «αιμοδότη» της πόλης σε όλα τα επίπεδα γνώσης, καινοτομίας και πρωτοπορίας στο πλαίσιο μίας σταθερής και στέρεας «γέφυρας» συνεργασίας και επικοινωνίας που θα φέρει την ακαδημαϊκή κοινότητα πιο κοντά στην κοινωνία με βασικό σκοπό τη μεταφορά γνώσης, τεχνογνωσίας, τη χρήση εξειδικευμένων επιστημονικών «εργαλείων» και την ανάπτυξη συνεργασιών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Πάτρας. Υπ' αυτή την έννοια, μια κουβέντα με το δραστήριο πρύτανή μας, Χρήστο Μούρα, έχει και θα έχει πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Σήμερα κάναμε μόνο την αρχή".
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις