Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μια καλή μέρα η σημερινή, καθώς η έλλειψη αυτοπεποίθησης σας θα σας δημιουργήσει προβλήματα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα. Υποβόσκει ένας εκνευρισμός και έχετε την διάθεση να έρθετε σε ρήξη με πρόσωπα που σας έχουν φέρει στα άκρα.  Προσοχή μόνο μην ξεσπάτε σε άτομα που δεν σας φταίνε.

Ταύρος

Υπάρχει μια ένταση στην οικογένεια που μπορεί να οφείλεται σε διάσταση απόψεων σε θέματα καθημερινής διαχείρισης.  Μην εξάπτεστε και προσπαθήστε με συναινετικό τρόπο να βρείτε λύσεις. Θα πρέπει να πάρετε τα ηνία και να βγείτε μπροστά. Κάποιες υποθέσεις πρέπει να κλείσουν, κάτι που, αν το καταφέρετε, θα σας τονώσει σημαντικά και θα σας απαλλάξει από ένα φορτίο.

Δίδυμοι

Η ελλιπής προετοιμασία σε ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να σας στοιχίσει! Η στήριξη των συναδέλφων ή συνεργατών όμως θα είναι καθοριστικής σημασίας για την τελική έκβαση. Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο λάθους στον οικονομικό τομέα. Προσέχετε να μην παραπέσουν οι λογαριασμοί σας, μην κάνετε επενδύσεις, ξεχάστε τις πιστωτικές σας κάρτες και διπλοτσεκάρετε τα πάντα που έχουν σχέση με χρήματα.

Καρκίνος

Ο υπέρμετρος εγωισμός που επιδεικνύετε κατά καιρούς δεν κάνει κακό μόνο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά πρώτιστα και κυρίως στον εαυτό σας… Αυτό να το έχετε κατά νου, καθώς υπάρχει έντονη πιθανότητα, μια νέα ερωτική σχέση να ξεκινήσει σήμερα. Για όσους διατηρούν έναν μακροχρόνιο δεσμό, η κόπωση του χρόνου μπορεί να ξεπεραστεί μόνο με επένδυση ποιοτικού και δημιουργικού χρόνου με τον σύντροφό σας.

Λέων

Πολλές φορές οι φοβίες σας είναι αυτές που σας ορθώνουν εμπόδια στον δρόμο σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με άλλους σήμερα και μέσα από μια ειλικρινή επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων μπορεί να προκύψει κάτι νέο και ελπιδοφόρο. Σήμερα ωστόσο θα πρέπει να κλείσετε επιτέλους εκκρεμότητες που δεν σας αρέσει να ασχολείστε, για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με θέματα που θα θέλατε.

Παρθένος

Μείνετε για λίγο παρατηρητές και μην υπογράφετε συμβόλαια, μέχρι να δείτε τι σας συμφέρει. Έχετε δυναμισμό και δημιουργικότητα, αλλά θα υπάρχει και συναισθηματική φόρτιση. Ωφεληθείτε από την ημέρα για περισυλλογή. Ερωτικά προσέξτε μην οδηγηθείτε σε μπλεξίματα που ίσως σας αποσπάσουν από την εργασία σας.

Ζυγός

Νοιώθετε μπερδεμένοι και απογοητευμένοι σήμερα. Το ένστικτο σας είναι αρκετά δυνατό και θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις από το παρελθόν. Αισθάνεστε ότι δεν σημειώνετε τα βήματα προόδου που θέλετε. Εάν δείτε όμως ψύχραιμα όλα αυτά που καταφέρατε από την αρχή του χρόνου, θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Σκορπιός

Έχοντας τους στόχους σας πάντοτε κατά νου, χειριστείτε τις υποθέσεις σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη τους. Μην χάνετε τον προσανατολισμό σας, παρασυρμένοι από τον ρυθμό της μέρας. Θα πρέπει επίσης να αναζητήσετε τρόπους σύνδεσης της καθημερινής σας ζωής με το πιο πνευματικό κομμάτι της ύπαρξης σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ισορροπήσετε πνευματικά και να επιτύχετε όσα ονειρεύεστε.

Τοξότης

Θα προσπαθήσετε σήμερα να μάθετε τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας στην δουλειά, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η διαίσθηση σας, σας οδηγεί προς την σωστή κατεύθυνση και οι αποδείξεις δεν θα αργήσουν να φανούν… Ερωτικά ζείτε μια κατάσταση έντονου πάθους και αμοιβαίας επικοινωνίας, που είναι δύσκολο να την εξηγήσετε. Από την άλλη όμως είστε δοσμένοι στον επαγγελματικό σας χώρο, μιας και έχετε σκοπό να καταπλήξετε με τις επιδόσεις σας.

Αιγόκερως

Διαπιστώνετε κάπως καθυστερημένα ότι το χάσμα στην σχέση σας έχει πάρει σημαντικές διαστάσεις και θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις πριν είναι πολύ αργά. Στον οικονομικό τομέα, κάποιες επενδύσεις σας δείχνουν τους πρώτους τους καρπούς, κάτι που σας έχει χαροποιήσει. Κινηθείτε με προσεκτικά βήματα και το μέλλον θα σας φέρει πολλά θαυμαστά…

Υδροχόος

Υπάρχει μια δυσαρμονία στην ατμόσφαιρα και η μέρα σας κάθε άλλο παρά αρμονική θα είναι. Προσοχή θα χρειαστεί στις φιλικές σας σχέσεις, μια και είναι ισχυρό το ενδεχόμενο να υπάρξουν συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως να σας ζητηθεί ή να χρειαστεί να προσφέρετε κάποιο από τον ελεύθερο χρόνο σας για να εργασθείτε αμισθί. Θα ανταμειφθείτε στο άμεσο μέλλον για την προσφορά σας αυτή…

Ιχθείς

Είναι μια εξαιρετική μέρα, μια και η αλήθεια θα λάμψει και θα δικαιωθείτε στα μάτια όσων δυσπιστούσαν απέναντι σας! Απολαύστε την νίκη σας και χαλαρώστε με φιλικές παρέες. Η μέρα προσφέρεται για επινίκιες γιορτές! Προσοχή ωστόσο στις δαπάνες σας…

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being