Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη - Επίθεση με καυστικό υγρό: Στη φυλακή η 38χρονη μετά την απολογία της

Κρήτη - Επίθεση με καυστικό υγρό: Στη φυ...

Η 38χρονη, κατά τον δικηγόρο της, διέφυγε από το σημείο της επίθεσης με ταξί και δεν παραδόθηκε άμεσα στην αστυνομία γιατί φοβότα

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 38χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της, μέσα σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, πριν από μια εβδομάδα. 

Η 38χρονη κατηγορούμενη, η οποία μετά την επίθεση με καυστικό υγρό σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου διέφυγε και κρυβόταν επί τέσσερις μέρες, οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας περίπου στις 07:30 το πρωί στην ανακρίτρια για να απολογηθεί. 
Ύστερα από σχεδόν πέντε ώρες, η 38χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα. 

Ο συνήγορός της, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε μετά το τέλος της απολογίας της ότι η 38χρονη είχε μαζί της το μοιραίο βράδυ το καυστικό υγρό γιατί φοβόταν τον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της. Είπε επίσης ότι η επίθεση δεν έγινε ενώ το θύμα κοιμόταν αλλά ο 36χρονος, σύμφωνα με τον συνήγορο της κατηγορούμενης, την κυνήγησε μετά την επίθεση. 

Η 38χρονη, κατά τον δικηγόρο της, διέφυγε από το σημείο της επίθεσης με ταξί και δεν παραδόθηκε άμεσα στην αστυνομία γιατί φοβόταν. 

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις