Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Hλεία: Βαρύ πένθος για την απώλεια του 54χρονου Παναγιώτη Βασιλόπουλου - Κατέληξε μετά από τροχαίο

Hλεία: Βαρύ  πένθος για την απώλεια του ...

Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινότητα του Στρεφίου, από την απώλεια του 54χρονου Παναγιώτη Βασιλόπουλου, που υπέκυψε στα τραύματα του μετά από εκτροπή της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, επιστρέφοντας στο σπίτι του από την Αρχ. Ολυμπία όπου βρισκόταν νωρίτερα με φίλους.

Ήταν λίγο πριν τις έντεκα το βράδυ όταν, η μηχανή που οδηγούσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας της λίγο πριν την αερογέφυρα…

Το σώμα του σύρθηκε στο έδαφος και η μηχανή κατέληξε στο πρανές της οδού.

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου, όπου η κατάσταση του γρήγορα επιδεινώθηκε και τελικά λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα κατέληξε.

Ο 54χρονος ήταν αστυνομικός και είχε βγει στη σύνταξη πριν λίγα χρόνια. Τελευταίος σταθμός στην υπηρεσία ήταν το Α.Τ. Αρχ. Ολυμπίας, ενώ παλιότερα είχε υπηρετήσει στον Πύργο και τη Ζάκυνθο.

Ο 54χρονος Παναγιώτης ήταν πατέρας δύο γιων, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και η απώλεια του προκάλεσε μεγάλη θλίψη σε όσους τον γνώριζαν. Και όλοι μιλούσαν για έναν ντόμπρο άνθρωπο, γνήσιο και καλόκαρδο.

Μετά την αποστρατεία, ασχολήθηκε με πολύ αγάπη με το χώρο της εστίασης, έχοντας στρέψει το ενδιαφέρον του στην παρασκευή πίτσας, κάτι το οποίο αγαπούσε και ακολούθησε ως ενασχόληση…

πηγή ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις