Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χρήστος Μπούρας για welcome to up: Με εντυπωσίασε η συμμετοχή κόσμου και φοιτητών- Πάμε για Φεστιβάλ εβδομάδας!

Χρήστος Μπούρας για welcome to up: Με εν...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ενθουσιασμός στο καλωσόρισμα των πρωτοετών

Γεμάτη ενθουσιασμό και κόσμο ήταν η Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας κατά το τριήμερο Φεστιβάλ υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του Πανεπιστημίου. Το Welcome to Up «σύστησε» την Πάτρα και το Πανεπιστήμιο μέσα από δράσεις και εκδηλώσεις που κέντρισαν το ενδιαφέρον και απέδειξαν πως η Πάτρα μπορεί να βρίσκεται στο επίκεντρο. 

Το αδιαχώρητο στην Πανεπιστημιούπολη- Ο Μουζουράκης στη σκηνή παρουσία χιλιάδων φοιτητών και Πατρινών!- ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Welcome to UP: Κοσμοπλημμύρα το Σάββατο στην Πανεπιστημιούπολη, σε ένα non stop party- Ένα εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ με τους Locomondo- ΦΩΤΟ

Το κέφι "χτύπησε κόκκινο" στην Πανεπιστημιούπολη- Κοσμοπλημμύρα για τους Locomondo!- Το καλωσόρισμα του Πρύτανη- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Όπως ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας, «το Φεστιβάλ πήγε απρόβλεπτα καλά και αυτό  μας δίνει δύναμη για να σχεδιάσουμε του χρόνου κάτι ακόμη πιο μεγάλο και εντυπωσιακό, όλοι μαζί. Η συμμετοχή του κόσμου και των φοιτητών είναι αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο. ‘Ήταν ένα πρώτο γενναίο βήμα κατά το οποίο το Πανεπιστήμιο άνοιξε τις πύλες του στην κοινωνία. Ένα γεμάτο Πανεπιστήμιο, όχι μόνο από φοιτητές αλλά και από ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών που χάρηκαν όλοι μαζί το καλωσόρισμα των πρωτοετών φοιτητών.

Κάνω έκκληση του χρόνου να μη λείπει κανένας από τους έχοντες και κατέχοντες, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς έτσι ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε κάτι χαρακτηριστικό για την Πάτρα και την περιοχή, ένα μεγάλο Φεστιβάλ μίας εβδομάδας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις