Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Σε αυτά τα 4 ζώδια ανήκουν οι πιο διαβόητοι δολοφόνοι, σύμφωνα με διάσημη ΤikToker

Σε αυτά τα 4 ζώδια ανήκουν οι πιο διαβόη...

Mια σύμπτωση που προκαλεί ανατριχίλα

Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν τον κόσμο ανά τα χρόνια τείνουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου, μιας και στις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου είναι πολύ ψηλά.
Έτσι, μια δημοφιλής χρήστρια του TikTok έκανε έρευνα και προχώρησε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα παρατήρηση που αφορά στα ζώδια μερικών από τους πιο διαβόητους κακοποιούς και serial killers.

 «Για όσους από εσάς δεν πιστεύουν στην αστρολογία, πώς μπορείτε να εξηγήσετε ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα ζώδια που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον μακρύ κατάλογο δολοφόνων;», σχολιάζει στην αρχή του βίντεο της η Lauren Elaine Skirvin (@whydontyoubitchaboutit).

Όπως αναφέρει, αν τσεκάρεις τη λίστα με τους 28 κατά συρροή δολοφόνους, θα παρατηρήσει ότι όλοι τους είναι είτε Τοξότες, Δίδυμοι, Ιχθείς ή Παρθένοι.

Η Lauren επισημαίνει επίσης ότι υπάρχει και ένα ζώδιο από κάθε στοιχείο – σημειώνοντας ότι ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, οι Ιχθείς είναι ζώδιο του νερού και η Παρθένος είναι ζώδιο της Γης.

 Συνεχίζοντας, αναλύει μεταξύ σοβαρού κι αστείου τα 4 ζώδια και προσπαθεί να θέσει τα δεδομένα. Ξεκινά με την Παρθένο, καθώς είναι το ζώδιο που συναντάται πιο συχνά στη λίστα.

 «Οι σκηνές των εγκλημάτων τους είναι άψογες. Είναι τελειομανείς, οπότε δεν αφήνουν καμία λεπτομέρεια στην τύχη», σχολιάζει προσθέτοντας πως σίγουρα ξέρουν πως να μην αφήνουν κανένα ίχνος πίσω τους αφού είναι και εντελώς υποχόνδριοι με την καθαριότητα.

Ενώ παράλληλα αναφέρει: «Οι Ιχθείς δεν εκπλήσσουν κανέναν καθώς αφήνουν τα αισθήματα του πάντα να συσσωρεύονται μέχρι να εκραγούν».

Όσον αφορά στον Τοξότη, παραδέχεται πως εκπλήσσεται που βρίσκεται στη λίστα, ωστόσο όπως αναφέρει αυτό εξηγείται καθώς είναι χαοτικός και παρορμητικός, χαρακτηριστικά που μπορούν -αν υπάρχουν και ψυχολογικά προβλήματα φυσικά- να οδηγήσουν στην καταστροφή.

Αναφορικά με την παρουσία των Διδύμων στη λίστα, δεν δίνει κάποια εξήγηση.

Σε άλλο βίντεο, η διάσημη TikToker παραθέτει το σχόλιο ενός από τους ακολούθους της, ο οποίος έκανε μια ακόμη ενδιαφέρουσα διαπίστωση. Συγκεκριμένα, η Lauren διαβάζει μια πληροφορία που αναφέρει πως «αν είστε μεταβλητό ζώδιο, θεωρείται ότι είστε ένας προσαρμοστικός χαμαιλέοντας, που σημαίνει ότι μπορείτε να μετατοπιστείτε σε πολλές διαφορετικές μορφές και να πάρετε πολλές διαφορετικές προσωπικότητες».

Εκτός από τον μεταβλητή σταυρό, τα ζώδια μπορούν επίσης να εμπίπτουν στον σταθερό ή τον καρδιακό σταυρό. Ωστόσο, ο Τοξότης, οι Δίδυμοι, οι Ιχθείς και η Παρθένος είναι όλα μεταβλητά ζώδια. Ακόμα μια εντυπωσιακή σύμπτωση που προκαλεί μούδιασμα.

 πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being