Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Ανείπωτος ο πόνος για τον χαμό του 19χρονου Αντώνη Μπορδόκα- Τον βρήκε νεκρό η μητέρα του

Δυτ. Ελλάδα: Ανείπωτος ο πόνος για τον χ...

Εκτιμάται ότι είχε πεθάνει αρκετές ώρες πριν εντοπιστεί

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την τραγωδία με το θάνατο του 19χρονου Αντώνη Μπορδόκα. Το παλικάρι βρήκε νεκρό στο κρεβάτι, η μητέρα του, το πρωί της Τετάρτης στον Αμπελόκαμπο του δήμου Ήλιδας. Η τραγωδία που έγινε γνωστή τις τελευταίες ώρες συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, που δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα περίπου στις έντεκα πήγε να δει στο δωμάτιο του γιου της γιατί δεν είχε ξυπνήσει ακόμα και διαπίστωσε πως το παλικάρι είχε παγώσει. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ ενώ έγιναν προσπάθειες να επαναφέρουν το 19χρονο και από το οικογενειακό περιβάλλον. Κάτι που συνέχισαν και οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

Το παλικάρι όμως ήταν παγωμένο και φαίνεται πως είχε φύγει από τη ζωή μέσα στη νύχτα. Εκτιμάται πως αρκετές ώρες πριν εντοπιστεί νεκρό είχε πεθάνει.

Ο 19χρονος ήταν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Σαβαλίων και είχε επιστρέψει χθες από το γήπεδο που έπαιζε μπάλα το απόγευμα. Μετά το βραδινό φαγητό έπεσε για ύπνο και δυστυχώς δεν ξύπνησε...

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αφότου παρέλαβε το παλικάρι, το διακόμισε συνοδεία της Αστυνομίας στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σαβαλίων

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αντώνη Μπορδόκα, για τον άδικο και τόσο πρόωρο χαμό του.
 
Ο Αντώνης ξεκίνησε στις ακαδημίες της ομάδας μας από το 2014, μικρό παιδί, κατορθώνοντας γρήγορα να γίνει μέλος της μεγάλης ομάδας.
 
Σε κάθε του κίνηση ξεχώριζε, όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά και για το ήθος και την ευγένεια που τον χαρακτήριζε.
 
Η απώλειά του γέμισε θλίψη όλη την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.
 
Αντώνη μας άφησες νωρίς,
 
Καλό ταξίδι...

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις