Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας για τα 48 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ

Εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας για τα ...

Δείτε φωτογραφίες

"Με αφορμή την 48η επέτειο από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, το προεδρείο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αιγιαλείας πραγματοποίησε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης μία «οικογενειακού» τύπου εκδήλωση, όπου νέα και παλαιά στελέχη του κόμματος ευχήθηκαν «η μεγάλη και φιλελεύθερη παράταξη να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε πολίτη στον κοινό στόχο για μία αναγεννημένη και αυτοδύναμη Ελλάδα»",  όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση η οποία συνεχίζει:

Το «παρών» στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα «Daily dose of pleasure» στο Αίγιο, έδωσαν ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης, οι πρώην πρόεδροι της Τοπικής Οργάνωσης Χρήστος Πανίτσας, Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, Νίκος Μιχαλόπουλος, Γιάννης Μεντζελόπουλος και Γιώργος Νικολόπουλος, αλλά και οι Γιώργος Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Ζαφειρόπουλος, που αποτελούν εκ των πρώτων «γαλάζιων» τοπικών στελεχών, δηλ. από την πρώτη κιόλας ημέρα δημιουργίας της Νέας Δημοκρατίας.

Η εκδήλωση περιελάμβανε και… τούρτα γενεθλίων, την οποία ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βασίλης Σταθακάρος κάλεσε τους διατελέσαντες προέδρους να κόψουν από κοινού, σε μία συμβολική κίνηση ενότητας αλλά και απόδοσης τιμής στους αγώνες που έδωσαν (και συνεχίζουν να δίνουν) για να «κρατήσουν αναμμένο τον πυρσό» της παράταξης στην σχεδόν μισό αιώνα πορεία της (και) σε τοπικό επίπεδο.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας ανέφερε τα εξής: «Η Νέα Δημοκρατία, χωρίς να διεκδικεί το αλάθητο, παρέμεινε πάντα το κόμμα των μεγάλων εθνικών επιλογών. Το κόμμα που βρέθηκε αλλά και που συνεχίζει να βρίσκεται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αρχηγό, δίνουμε σήμερα τη μάχη για μια Ελλάδα ισχυρή στην οικονομία και στον διεθνή περίγυρο, με γνώμονα τις ίδιες αρχές: σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αλήθεια! Όπως, άλλωστε, το έλεγε και η Ιδρυτική Διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας, αυτές είναι οι παρακαταθήκες του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Αυτή είναι η υποχρέωσή μας απέναντι στους Έλληνες πολίτες».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις