Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Συγκλονίζει ηλικιωμένη που πάλεψε με ληστή μέσα στο σπίτι της

Πύργος: Συγκλονίζει ηλικιωμένη που πάλεψ...

«Δεν περίμενα να ζει άνθρωπος μετά από τόσο ξύλο»

Ηλικιωμένη γυναίκα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ληστή που εισέβαλε στο σπίτι της στον Πύργο. Η γυναίκα βρήκε το κουράγιο και πάλεψε μαζί του, αναγκάζοντάς τον να τραπεί σε φυγή.

Η ίδια μίλησε μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, μετά τα χτυπήματα που της προκάλεσε ο κακοποιός σε όλο της το σώμα.

«…Μου το έσπασε από πάνω, όπως με ταρακούναγε, φάε και τούτη, φάει κι εκείνη, και μου έχωσε μια μαχαιριά εδώ κι έχει κάνει μια τρύπα… και το κεφάλι μου, ραμμένο από ‘δω μέχρι την κορυφή…» σπαράζει η ηλικιωμένη περιγράφοντας τα όσα έζησε.

«Χθες έδωσε μία στην πόρτα, στην κουζινίτσα, δεν πρόλαβα εγώ, τα έχασα με τέτοια δύναμη, και μπαίνει μέσα και ήταν κουκουλωμένος.

Άρχισε να σπρώχνει και να με χτυπάει ‘τα λεφτά γρήγορα, τα χρυσαφικά σου γρήγορα’» λέει η άτυχη γυναίκα.

Ο θρασύτατος ληστής όταν η ηλικιωμένη γυναίκα δεν υπάκουσε στις εντολές του, άρχισε να τη χτυπά με ένα σίδερο στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα.

«Αφού είδε ότι δεν κάνει τίποτα, κράταγε κι ένα σίδερο, περίπου τόσο, και άρχισε να με κτυπάει στο κεφάλι πίσω, με έχουνε ράψει από εδώ μέχρι το σβέρκο, το αίμα άρχισε να πετάγεται, γεμάτο το σπίτι μέσα.»

Όλα έγιναν χθες το βράδυ σε απόμερη περιοχή. Ο νεαρός δράστης κατάφερε να πηδήσει την καγκελόπορτα του σπιτιού της ηλικιωμένης, να μπει μέσα στο σπίτι και να πλησιάσει τη γυναίκα που για καλή της τύχη, δεν έχασε την ψυχραιμία της.

«Φώναζα δυνατά με όλη μου τη δύναμη, βοήθεια, βοήθεια, βοήθεια, κι αυτός φοβήθηκε, άκουσε αυτοκίνητο απ’ έξω κι έφυγε. Τώρα πως έφυγε, δεν ξέρω. Νόμιζε ότι με σκότωσε;» λέει η γυναίκα

 
Η κυρία Αγγελική παρά την ηλικία της, βρήκε το κουράγιο να αντισταθεί και να παλέψει μαζί του.

«Πως έζησα, δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. Δεν το περίμενα ότι ζει άνθρωπος με τόσο ξύλο. Βγήκα σιγά-σιγά κι αυτός ήταν κρυμμένος, δεν είναι η πρώτη φορά, δεύτερη φορά ήρθε η ασφάλεια και το προλάβαμε, την τρίτη φορά άνοιξαν τα κεραμίδια από πάνω και μπήκανε μέσα» καταλήγει η γυναίκα.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πύργου από την περιγραφή που έδωσε η ηλικιωμένη γυναίκα κατάφεραν να εντοπίσουν τον επίδοξο ληστή και να τον συλλάβουν.

ΠΗΓΗ: star.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις