Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μύκονος: Πέντε καθαρίστριες έφαγαν... παραισθησιογόνες σοκολάτες και πήγαν για νοσηλεία!

Μύκονος: Πέντε καθαρίστριες έφαγαν... πα...

Τις άφηναν πίσω πελάτες από ενοικιαζόμενες βίλες

Τουλάχιστον πέντε περιστατικά έχουν καταγράφει στις ιδιωτικές κλινικές και στο Κέντρο Υγείας της Μυκόνου, το τελευταίο διάστημα, με θύματα οικιακές βοηθούς που δοκίμασαν σοκολάτες ή αλλα γλυκά με παραισθησιογόνες ουσίες που άφηναν πίσω τους πελάτες από ενοικιαζόμενες βίλες.

Οι οικιακές βοηθοί χωρίς να γνωρίζουν τι περιείχαν τα γλυκίσματα, τα δοκίμαζαν, με αποτέλεσμα να υφίστανται παραισθήσεις!

Οι σοκολάτες που υπήρχαν ξεχασμένες στα ψυγεία ή σε αλλα σημεία των πολυτελών επαύλεων περιείχαν ψιλοκυβίνη. Οι επιδράσεις της ψιλοκυβίνης είναι γενικά παρόμοιες με εκείνες του LSD.

Οι πιθανές επιδράσεις της ψιλοκυβίνης περιλαμβάνουν ευφορία, γαλήνη, πνευματική αφύπνιση, γρήγορα μεταβαλλόμενα συναισθήματα, αποπραγματοποίηση, ή το αίσθημα ότι το περιβάλλον δεν είναι πραγματικό, οπτική αλλοίωση και παραμόρφωση, όπως φωτοστέφανα και έντονα χρώματα, μειωμένη συγκέντρωση και ασυνήθιστες σωματικές αισθήσεις ή ψευδαισθήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις