Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Φθινόπωρο ήρθε στην Πάτρα- Ξαφνικά, βροχή και αέρας- ΒΙΝΤΕΟ

Το Φθινόπωρο ήρθε στην Πάτρα- Ξαφνικά, β...

Από την Αγυιά ως το κέντρο

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Πάτρα. Η βροχή ήταν ξαφνική και έντονη σε περιοχές από την Αγυιά μέχρι το κέντρο, ενώ σε σημεία που δεν εκδηλώθηκε βροχόπτωση ο καιρός είναι συννεφιασμένος και πνέει κατα διαστήματα δυνατός άνεμος. 

Στο κέντρο της Πάτρας, βγήκαν ομπρέλες και σχηματίστηκαν οι πρώτες "λίμνες" στους δρόμους.  

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ για Τετάρτη 28/9 από το meteo.gr
 
Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά και ανατολικά. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στα δυτικά, βόρεια και νότια τμήματα. Άνεμοι νότιοι-νοτιοδυτικοί με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ. Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή και καταιγίδες υπάρχει στην Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται παροδικές νεφώσεις.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 29, στην Ήπειρο από 8 έως 25 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 8 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 28-30 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 23-25 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 17 έως 28-30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες-νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά του νομού ΄έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο καιρό με πιθανότητα για τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις εώς 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς.

 

 

Δείτε βίντεο

Bίντεο από το κέντρο της Πάτρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις