Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

H Mπρουκ Σιλντς στο Νιάρχος 12/10, θα μιλήσει για ενδυνάμωση και γυναικεία αλληλεγγύη

H Mπρουκ Σιλντς στο Νιάρχος 12/10, θα μι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 57χρονη αμερικανίδα star θα πρωτοστατήσει ως επίτιμη καλεσμένη στο Marie Claire Power Trip

Tην πασίγνωστη ηθοποιό, μοντέλο, συγγραφέα, παραγωγό και επιχειρηματία Μπρουκ Σιλντς θα υποδεχθεί το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 12 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του Marie Claire Power Trip, το συνέδριο για την ισότητα και τη γυναικεία ηγεσία, που διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά, με εκλεκτό line up ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το λαμπερό είδωλο των eighties και nineties και αλλοτινό παγκόσμιο σύμβολο ομορφιάς καταφθάνει ως πρέσβειρα των διεκδικήσεων των γυναικών μέσα από τη νέα της οργάνωση Beginning is Now. Δηλώνει μάλιστα πολύ ενθουσιασμένη που θα ταξιδέψει στην αγαπημένη της Ελλάδα.

 

Στην ηλικία των 57 ετών πλέον, η Μπρουκ Σιλντς είναι συγγραφέας αρκετών βιβλίων, ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα δύο υπέροχων κοριτσιών. Σύντομα θα κυκλοφορήσει και το podcast της «Now What? With Brooke Shields», στο οποίο επικεντρώνει την προσοχή της σε ζωτικής σημασίας στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου.

 

 

Ξεκίνησε την καριέρα της στην τρυφερή ηλικία των 11 μηνών, όταν την επέλεξαν για το διαφημιστικό του Ivory Snow Baby. Στην κινηματογραφική βιομηχανία έκανε ντεμπούτο στα εννέα χρόνια της, ενώ γνώρισε επιτυχία και φήμη αμέσως μετά από την εμφάνισή της στην τολμηρή ταινία του Louis Malle «Pretty Baby», που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες. Στη συνέχεια το κοινό τη λάτρεψε στα νεανικά αισθηματικά φιλμ «Γαλάζια Λίμνη» και «Ατέλειωτη αγάπη», ως μοντέλο των Calvin Klein Jeans αλλά σε εξώφυλλα εκατοντάδων περιοδικών, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει αυτό του «Time» ως «Πρόσωπο της δεκαετίας του ’80». Πραγματική καλλονή ξεσήκωνε τα φλας κάθε στιγμή, ακόμα και λόγω της σχέσης της με τη χειριστική μητέρα της και τους άτυχους έρωτές της.

Παράλληλα με το σινεμά εμφανίστηκε και διακρίθηκε στην τηλεόραση  και σε θεατρικά μιούζικαλ Ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα στο«Suddenly Susan», ενώ πήρε εξαιρετικές κριτικές σε «Grease», «Chicago», «Wonderful Town» και «Cabaret». Το 2011 καταχειροκροτήθηκε στο «The Addams Family» στο Μπρόντγουεϊ. Πρόσφατα την είδαμε και σε κομεντί του Netflix.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View