Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κωνσταντίνος Καζάκος: Ράκος στο νοσοκομείο μετά την είδηση του θανάτου του πατέρα του

Κωνσταντίνος Καζάκος: Ράκος στο νοσοκομε...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο Κώστας Καζάκος ο οποίος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο, Ευαγγελισμός, κατέληξε χθες, 13 Σεπτεμβρίου και ο φακός εντόπισε τον γιο του έξω από το νοσοκομείο ο οποίος ήταν φανερά συντετριμμένος.

Ο ηθοποιός, Κώστας Καζάκος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και τους οικείους του.

Ο γιος του, ο Κωνσταντίνος Καζάκος στις πρώτες εικόνες μετά την είδηση του θανάτου του πατέρα του, στον οποίο είχε τεράστια αδυναμία, εμφανίστηκε ράκος.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατό του


«Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εισήχθη στο Γ.Ν.Α « Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» στις 26-7-2022 με αναπνευστικά προβλήματα. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαίως, όπου και σήμερα Τρίτη 13-9-2022 απεβίωσε λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας. Τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους του».

Ο σπουδαίος ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και μάλιστα είχε νοσήσει και από κορονοϊό, γεγονός που επιβάρυνε την έτσι και αλλιώς εύθραυστη -τον τελευταίο καιρό- υγεία του.

Τον περασμένο Απρίλιο είχε αναγκαστεί να αποχωρήσει από την παράσταση «Ματωμένα Χώματα» της Διδώς Σωτηρίου που ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά καθώς η υγεία του ήταν ήδη επιβαρυμένη. Τότε είχε αντικατασταθεί από τον Νικήτα Τσακίρογλου, όμως ο ίδιος δεν κατάφερε να ανέβει ποτέ ξανά στο θεατρικό σανίδι που τόσο αγαπούσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight