Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βασίλισσα Ελισάβετ: Όλη η οικογένεια στο πλευρό της στο Μπαλμόραλ

φωτό από fb The Royal Family

φωτό από fb The Royal Family

Δύσκολες ώρες

Και τα τέσσερα παιδιά της βασίλισσας Ελισάβετ βρίσκονται στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας ύστερα από την είδηση ότι οι γιατροί ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας της, όπως μετέδωσε δημοσιογράφος του ITV.

Μαζί τους είναι ο εγγονός της, ο δούκας του Κέμπριτζ, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Όπως σχολίασε δημοσιογράφος του BBC, «υπάρχει ένας βαθμός σοβαρότητας που δεν έχουμε δει στο παρελθόν, το γεγονός ότι η ανακοίνωση εξεδόθη όταν συνήθως το παλάτι είναι τόσο απρόθυμο να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την υγεία της βασίλισσας».

«Η διατύπωση της ανακοίνωσης…και η μετακίνηση των πιο σημαντικών μελών της βασιλικής οικογένειας προς το Μπαλμόραλ, προς τη βασίλισσα, όλα αυτά υποδηλώνουν ένα ξεκάθαρο βαθμό ανησυχίας για την υγεία της 96χρονης βασίλισσας».

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στο πλευρό της Βασίλισας Ελισάβετ

 

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πηγαίνουν στη Σκωτία και στο Παλάτι του Μπαλμόραλ, σύμφωνα με το BBC, γιατί υπάρχουν έντονες ανησυχίες για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ αφού το Παλάτι του Μπάκιγχαμ (8.9.2022) ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι βρίσκεται υπό διαρκή παρακολούθηση.

 Κόσμος έχει αρχίσει και συγκεντρώνεται έξω από το Μπαλμόραλ.

 

Την απόφαση να τεθεί η Βασίλισσα Ελισάβετ υπό ιατρική παρακολούθηση ανακοίνωσε το Παλάτι. Ήδη όπως έχει γίνει γνωστό έχουν ενημερωθεί τα μέλη της οικογένειάς της και οι γιατροί της είναι σε επιφυλακή.

Εκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε: Μετά από νέες εξετάσεις σήμερα το πρωί οι γιατροί της Βασίλισσας ανησύχησαν και αποφάσισαν να είναι διαρκώς υπό παρακολούθηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις