Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια που θα περάσουν έναν πολύ δύσκολο Σεπτέμβρη

Τα ζώδια που θα περάσουν έναν πολύ δύσκο...

Ναι, για όλα φταίει ο ανάδρομος Ερμής

Η εποχή της Παρθένου είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία όλοι αναζητούμε την αλλαγή, θέλουμε να είμαστε παραγωγικοί και βάζουμε στόχους για το φθινόπωρο που ξεκινά και τον χειμώνα που έρχεται.

 Αν και το αίσθημα αισιοδοξίας και δύναμης κατακλύζει το κάθε ζώδιο, υπάρχουν τρία που αυτόν τον Σεπτέμβριο θα περάσουν πολύ δύσκολα, ειδικά αν επιθυμούν να κάνουν δραστικές αλλαγές ή βελτιώσεις στη ζωή τους. Θα δουν τα επίπεδα ενέργειάς τους να πέφτουν και τελικά θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους πίσω από κλειστές πόρτες.

Ο ανάδρομος Ερμής από τις 9 Σεπτεμβρίου στον Ζυγό εντείνει τις παρεξηγήσεις και τις διαμάχες, ενώ η πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων στις 10 του μήνα αυξάνει τα επίπεδα ευαισθησίας και ευθιξίας.

 Ας δούμε ποια ζώδια επηρεάζονται στο μέγιστο:

 
Κριός
Μπορεί τα απρόβλεπτα και απρόσμενα γεγονότα να μην σας προβληματίζουν έντονα, μιας και αρέσκεστε στην περιπέτεια, αυτός ο μήνας όμως, σας μεταφέρει σε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση της ζωής. Ως ζώδιο της φωτιάς αυτή η εστιασμένη στην λεπτομέρεια περίοδος σάς μπερδεύει. Ωστόσο, θα σας επιτρέψει να οργανωθείτε με έναν τρόπο λογικό και αποτελεσματικό.

Και ενώ ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει αρκετές δυσκολίες στην επικοινωνία, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρόγραμμα την καθημερινότητα και να δώσετε τέλος σε αρκετά ζητήματα που σας απασχολούσαν. Τώρα, αν αυτό θα είναι θετικό ή αρνητικό για εσάς είναι άλλο θέμα. Επιπλέον, τα συναισθήματα θα σας κατακλύσουν κατά τη διάρκεια της πανσελήνου γι’ αυτό προετοιμαστείτε για στιγμές γεμάτες ένταση, αλλά και συναισθηματική κάθαρση.

Δίδυμοι
Πιο ευαίσθητες από ποτέ ίσως νιώσετε αυτόν τον μήνα. Άλλωστε, ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και ενεργοποιεί τον 4ο οίκο σας, αυτόν της οικογένειας και του σπιτιού. Μια ανάγκη για επιστροφή στις ρίζες θα είναι έντονη, αν και αυτή η επανασύνδεση με το παλιό ίσως επαναφέρει τραύματα που θεωρούσατε πως είχατε καταπολεμήσει.

 Στις 9 Σεπτεμβρίου ο κυβερνήτης-πλανήτης σας, ο Ερμής, γυρνά σε ανάδρομη πορεία και ενεργοποιεί τον οίκο του ρομαντισμού και των απολαύσεων. Αυτή η θέση ίσως μειώσει τη δημιουργικότητά σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε επιεικείς με τον εαυτό σας και μην ξεχνάτε πως η έμπνευση έρχεται κατά κύματα σε εσάς. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, μπορεί επίσης να υπάρξουν μερικά φλερτ ή και κεραυνοβόλοι έρωτες – προσέξτε, μόνο, πού δίνετε την καρδιά σας.

Ζυγός
Μια άγρια εμπειρία θα είναι αυτός ο μήνας για εσάς Θα νιώθετε κουρασμένες και με λιγότερη ενέργεια, καθώς και ιδιαίτερα ευαίσθητες. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να αποφύγετε τοξικές καταστάσεις και ανθρώπους. Ο Ερμής γυρνά ανάδρομος στο ζώδιό σας στις 9 Σεπτεμβρίου, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε μια μεγάλη κρίση ταυτότητας. Αμφισβητείτε το ποιες είστε και αναρωτιέστε αν έχετε καταφέρει όσα θα θέλατε. Το να θυμηθείτε από πού προέρχεστε και πόσα βήματα μπροστά έχετε κάνει, ίσως βοηθήσει να καταπολεμήσετε αυτό το συναίσθημα. Η πανσέληνος στις 10 του μήνα θα σας υπενθυμίσει ότι οι αλλαγές δεν γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη και πως η αυτοπεποίθηση χτίζεται βήμα βήμα.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being